Rias Gremory 2 600 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Nick : RiasData Zdarzenia : 12.02.2016Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: ---Opis Sytuacji : Postanowiłem napisać to odwołanie, gdyż nie uważam, żeby moja wypowiedź była spamem. W podaniu RomantykaNLO (Link) napisałem, że wrócił niedawno, jego aktywność nie jest zadowalająca i to ma poprawić. Uznałem za bezsensowne dalsze wymienianie powodów (których moim zdaniem nie ma), bo nie napisałem czegoś w stylu "jestem na nie bo UP". Moja wypowiedź była dobrze zbudowana i uświadamiała kandydatowi co ma poprawić. Robię z igły widły, ale uważam, że nie była to wypowiedź, za którą trzeba warnować.Dowod : --- @Pawel "...Idiotyczne posty mogą zostać nagrodzone warnem...." porównując moją wypowiedź to tych nagminnie używanych "Jestem na nie bo UP" "Na tak bo UP", to co napisałem nie wpasowuje się w tą część podpunktu. Rozgrzebując to bardziej "grasz +/- od tygodnia" - mały staż, "i w kratkę" - słaba aktywność. Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Edytowane 12 Lutego 2016 przez Rias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie będę tłumaczył, wyjaśniał wszystkiego, bo to nie jest skarga na mnie tylko odwołanie, lecz chciałbym się odnieść i wyjaśnić tylko sam powód nadania warna, z racji tego, że sam ostrzeżenie nadałem. Cytując twoją wypowiedź: No Romantyk, czemuś wcześniej nie pisał tych podań ;p. W tym momencie jestem na nie, bo grasz od +/- tygodnia i to w kratkę. Pograj tak z 2 tygodnie jeszcze w miarę stabilnie i składaj podanie ponownie, a raczej będę na tak ;] Wynika z niej, że jesteś na nie, gdyż gracz posiada słabą aktywność i to wszystko, a z racji ostatniej modyfikacji podpunkt regulaminu brzmi: "26. Wypowiedzi w podaniach na moderatorów/grafików/redaktorów/UbTeam/Gamer/adminów mają być rzetelnie uzasadnione. Idiotyczne posty mogą zostać nagrodzone warnem. Rzetelnie uzasadniony post powinien zawierać 2 rzeczowe argumenty." - Niestety, ja uznałem, że warn Ci się należy i post ukryłem. Według mnie podałeś jeden argument, ale to Karol oceni. Osoby postronne chciałbym żeby wstrzymały się z wypowiedzią, a Tobie przypomnę, jeśli chcesz coś dodać, to skorzystaj z opcji "edytuj", by nie robić spamu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 13 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Ostrzeżenie usuwam, a regulamin zostanie w nocy poprawiony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi