Rias Gremory 2 604 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Nick : RiasData Zdarzenia : 12.02.2016Osoba/y na ktora chcesz zlozyc skarge: ---Opis Sytuacji : Postanowiłem napisać to odwołanie, gdyż nie uważam, żeby moja wypowiedź była spamem. W podaniu RomantykaNLO (Link) napisałem, że wrócił niedawno, jego aktywność nie jest zadowalająca i to ma poprawić. Uznałem za bezsensowne dalsze wymienianie powodów (których moim zdaniem nie ma), bo nie napisałem czegoś w stylu "jestem na nie bo UP". Moja wypowiedź była dobrze zbudowana i uświadamiała kandydatowi co ma poprawić. Robię z igły widły, ale uważam, że nie była to wypowiedź, za którą trzeba warnować.Dowod : --- @Pawel "...Idiotyczne posty mogą zostać nagrodzone warnem...." porównując moją wypowiedź to tych nagminnie używanych "Jestem na nie bo UP" "Na tak bo UP", to co napisałem nie wpasowuje się w tą część podpunktu. Rozgrzebując to bardziej "grasz +/- od tygodnia" - mały staż, "i w kratkę" - słaba aktywność. Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Edytowane 12 Lutego 2016 przez Rias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Nie będę tłumaczył, wyjaśniał wszystkiego, bo to nie jest skarga na mnie tylko odwołanie, lecz chciałbym się odnieść i wyjaśnić tylko sam powód nadania warna, z racji tego, że sam ostrzeżenie nadałem. Cytując twoją wypowiedź: No Romantyk, czemuś wcześniej nie pisał tych podań ;p. W tym momencie jestem na nie, bo grasz od +/- tygodnia i to w kratkę. Pograj tak z 2 tygodnie jeszcze w miarę stabilnie i składaj podanie ponownie, a raczej będę na tak ;] Wynika z niej, że jesteś na nie, gdyż gracz posiada słabą aktywność i to wszystko, a z racji ostatniej modyfikacji podpunkt regulaminu brzmi: "26. Wypowiedzi w podaniach na moderatorów/grafików/redaktorów/UbTeam/Gamer/adminów mają być rzetelnie uzasadnione. Idiotyczne posty mogą zostać nagrodzone warnem. Rzetelnie uzasadniony post powinien zawierać 2 rzeczowe argumenty." - Niestety, ja uznałem, że warn Ci się należy i post ukryłem. Według mnie podałeś jeden argument, ale to Karol oceni. Osoby postronne chciałbym żeby wstrzymały się z wypowiedzią, a Tobie przypomnę, jeśli chcesz coś dodać, to skorzystaj z opcji "edytuj", by nie robić spamu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 13 Lutego 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Ostrzeżenie usuwam, a regulamin zostanie w nocy poprawiony Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi