Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Imię: Tomasz Nick: snexia/snexiWiek: 15 (czerwiec 16) Doświadczenie związane z DJ: Posiadam własnego bota, ogarniam puszczanie muzyki ze spotify i winampa spróbuję jeszcze z VirtualDJ, czyli można powiedzieć ,że doświadczenie jest. Rodzaju muzyki: Rap, Rock, nawet Disco Polo Ile czasu spędzasz na TS3: Codziennie tak z 4 godzinki jestem. Teraz ferie więc jeszcze więcej posiedze. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak. Dlaczego Ty? Wielu Dj'ów nie ma, z tego co wiem to jest tylko semi i wujos, nie licząc grzecha. Umiem obsługiwać bota muzycznego ,niestety teraz posiadanie bota bez Dj'a jest zabronione a bana dostać nie chcę ,więc postanowiłem złożyć podanie. Coś o sobie: Nazywam się Tomasz mam 15 lat, gram w siatkówkę od dwóch lat i chodze na siłownię. Interesuje się informatyką, muzyką i kulturystyką. Można mnie spotkać na serwerze minecraft, kiedyś na Jailbreaku CS:GO. Możliwe ,że ktoś mnie kojarzy z sieci jak tutaj przebywałem półtora roku temu. Jestem pomocny, miły żadko sprawiam poważne problemy Wymagania: Ukończone 16 lat Umiejętność podstawowej obsługi serwera TeamSpeak3 Zachowanie kultury na TeamSpeak 3 Przynajmniej 10 sensownych postów i 5 godzin na forum Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadanie mikrofonu Posiadanie konta na forum minimum 5 dni Posiadanie własnego bota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Jestem na tak +bardzo miły użytkownik +wymagania są +pomocny +kolejny DJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Jestem na tak + mutacja i mikro + bocik + miły, spoko + wymagania spełnione + znam go z własnego doświadczenia i moim zdaniem będzie to spoko DJ I dlatego jestem na tak. Edytowane 15 Lutego 2016 przez NoN4m3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jestem oczywiście na tak. + Mutacja i to dobrze słychać + Kulturka + Posiada bota + Wymagania akcept I oczywiście lepiej dla wszystkich jak więcej Dj. Wiecej dj = wiecej audycji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major|W 33 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Na NIE -błędy ortograficzne w podaniu, -jest już nowy DJ Wujos, -jak dla mnie masz zbyt małe doświadczenie, -mało aktywny na ts3 do tego czasu. Edytowane 15 Lutego 2016 przez Polakolo7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 (edytowane) JESTEM NA TAK Kolejna para rąk się przyda, można dać szanse. Edytowane 17 Lutego 2016 przez Magiczny erO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Jestem na TAK Mutacja Kultura Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzechuNorth 190 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Zapraszam na przysłuchanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi