CYCEKI 2 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: CYCKI 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Domellenel 4.IP/SID oskarzanego*: nw 5.Data i godzina: 19:35 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Zyguś (świadek), HLTV http://257475.hltv2.pukawka.pl/hltv-1602141909-jail_akd_snowyday-1455473340-1455475860.zip od 21:20 min 7.Opis sytuacji: Podczas zabawy w ganianego skakałem z góry i spadochronem wracałem na drogę gdzie można tam wejść i robiłem tak ok 5 razy i spadochronem przeleciałem na wieże gdzie z powrotem wróciłem na górę i dostałem slay. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 14 Lutego 2016 przez CYCEKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Ale co HLTV świadek czy co bo nie rozumiem? Poproszę link do HLTV oraz czas przebiegu tej akcji,bo nie będę oglądał demka przez 40 min bo to kupa czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYCEKI 2 Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 (edytowane) Jakbyś mi mógł powiedzieć jak się daje link do hltv to bym ci dał a tak wogóle to byles wtedy. Edytowane 14 Lutego 2016 przez Zyguś Opcja Edytuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domellenel 175 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Oczywiście, jednakże trzeba ten dowód dostarczyć. HLTV demka możesz wziąć stąd: http://257475.hltv2.pukawka.pl/ A w miejscu świadka wstawić Zyguś, bo był świadkiem i jest na forum. Potem musisz obejrzeć demko i rozpisać akcje. Czyli jeśli dana akcja działą się w 18 minucie demka to trzeba to uwzględnić i opisać. Mam nadzieje, że pomogłem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi