Hepi 88 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) 1. Nick - Hepi2. Imię - Adam3. Wiek - 14 lat4. Znajomość Sourcebans (1-10) - Dobre5. Sprawny i działający mikrofon - Tak , oczywiście6. Składka (taknie) - Nie7. Link do swojego GameMe - http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3766628. Parę słów o sobie - Jestem Adam mam 14 lat i mieszkam na Śląsku , a moim zainteresowaniem jest piłka nożna. Od małego fascynowały mnie gry komputerowe mianowicie strzelanki . 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem - Na serwerach DeathRun spędzam dużo swojego wolnego czasu i także Coraz częściej jak gram widzę osoby które skracają lub nadużywają mikrofonu. Mam nadzieje że temu zaradzę10. Steam_ID - STEAM_114994186211. Ile czasu możesz poświecić na serwerze - 2-3h Dziennie.12. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy) Poniedziałek - Piątek = Rano lub Po szkole . Sobota-Niedziela = Od rana13. Staż w Counter-Strike Global Offensive - 1 Rok14. Czy posiadałeś już admina (nie podajemy linków) - Tak Edytowane 18 Lutego 2016 przez Hepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3ZI 22 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Panie Hepi ma Pan wiele plusów jak i minusów: + Mikrofon i mutacja + Znajomość Sourcebans + Czas na grę + Doświadczenie jako admin + Długi staż w grze CS:GO - Wiek, ale mamy już adminów w twoim wieku więc nie widzę tutaj żadnego problemu - Standardowo 10 postów, ale to też łatwo nadrobić. Według mnie nadaje się Pan na funkcję administratora. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Znajomość Sourcebans (1-10) - Dobre ? Wiek Składka sorry Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczak 6 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jestem na tak, jestes ogarniety, masz mutacje i sprawny mikrofon, nie mam zarzutow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi