ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Operacja Wildifre: Siedem map społeczności dostępnych jest w Matchmakingach i innych trybach gry dzięki Operacji Wildfire można już nabywać dostęp do Operacji Wildfire (5,99$), który daje dostęp do następujących elementów: moneta Operacji Wildfire, którą można ulepszać przechodząc kolejne misje dziennik Operacji Wildfire Kampania Gemini, którą można przejść w trybie kooperacji, a jej misje można powtarzać Kampania Wildfire zawierająca 30 misji w trybach Casual, Arms Race, Demolition i Deathmatch Misje Blitz, które są globalnymi wydarzeniami dające bonus doświadczenia dostęp do dropów z kolejkcji Operacji Wildfire: Cobblestone, Cache, Overpass, Gods and Monsters, Chop Shop i Rising Star ekskluzywny dostęp do case’a Operacji Wildfire, który 16 skinów stworzonych przez społeczność oraz Nóż Bowie ROZGRYWKA: Wyścig zbrojeń: Poświata lidera nie jest już widoczna przez ściany M4A1-Silenced został dodany do karabinów dostępnych w tym trybie Interfejs użytkownika: Poprawiono ikonę AWP Filtr ekwipunku działa od teraz poprawnie Sortowanie ekwipunku w zależności od jakości lepiej grupuje przedmioty Zaktualizowano ikonę ładowania mapy Nuke MISC: naprawiono błąd, który sprawiał, że krople deszczu nie wyświetlały się poprawnie, gdy patrzyliśmy z perspektywy obserwowanego gracza detale (jak chociażby trawa) zostały ulepszone, co pozwala na renderowanie większej liczby niższym kosztem SDK: [vbsp.exe] podniósł wartość MAX_MAP_ENTITIES z 16384 do 20480, by kompilować większe mapy Mapy mogą mieć kilka obrazów radaru w zależności od tego, jak wysoko położony jest gracz Dodano kilka elementów, by wspierać nowy typ misji: Co-op Strike (game_type 4, game_mode 1) Dodano przedmioty Co-op Strike: Heavy Armor, Tactical Awareness Grenades i Medi-Shot Dodano nowe miejsca spawnu Dodano wybuchającą beczkę Func_hostage_rescue może być teraz zablokowana Dodano przeciwnika Heavy Phoenix Dodano item_coop_coin, która pokazuje, ile monet (z trzech) zebrano Game_player_equip została zaktualizowana, by pozwalać mapom na danie broni aktywatorowi Prop_door_rotating od teraz blokuje nav, gdy zamknięte, zablokowane lub nietłukące Dodano komendę mp_c4_cannot_be_defused, która nie pozwala na rozbrojenie bomby Przywrócono env_gunfire z HL2 Dodano dwie komendy do zarządzania upuszczoną bronią: Weapon_auto_cleanuo_time – jeśli jest ustawiona na wartość inną niż 0 to bronie znikną po określonym czasie Weapon_max_before_cleanup – jeśli jest ustawiona na wartość inną niż 0 to broń, od upuszczenia której minęło najwięcej czasu zostanie usunięta z mapy, by zachować określoną liczbę broni Dodano trzecią opcję do mp_death_drop_grenade, która sprawia, że wszystkie posiadane granaty wypadają (używana w Co-op Strike) Zaktualizowano bronie w Hammer fgd, by używać modeli broni, które pasują do tych, które używane są standardowo Dodano env_sprite_clientside MAPY: Nuke: Mapa dostępna jest od teraz w matchmakingach i innych trybach gry z grupy map Operacji Wildfire Cache: Poprawiono spawny DM Poprawiono gładkość radaru Poprawiono gładkość wyglądu Dodano fizykę do płotu w sun roomie Naprawiono wiele pixel walków Naprawiono ścianę na środku, przez którą można było skanować tylko z jednej strony Płot na spawnie terrorystów został poprawiony Mirage: Usunięto lampy ścienne, które blokowały widoczność z budki z biletami na A w kierunku środka Usunięto półkę w sklepie niedaleko bombsite’u B Dodano płytę ze sklejki na A, która sprawia, że rzucanie granatów bardziej jednostajne Niewielkie zmiany w Safehousie, Lake i Shoots. Screeny z operacji: < ŻETON OPERACJI > < NOWE BRONIE > < NOWE MAPY > < NOWY DE_NUKE > Źródło: blog.counter-strike.net & cybersport.pl & polscygracze.pl Edytowane 18 Lutego 2016 przez Winchester 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 No nie no nuke to poprostu cudo i wreszcie jakieś nowe mapy. Nowe skiny bardzo proste i ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Jeszcze żeby się nie zgubiło w temacie bo dużo rzeczy tam jest to dodaje tutaj. Te 2 nowe przedmioty do co-opa prezentują się następująco: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Bardzo w porządku update, ale GDZIE JEST MÓJ TUSCAN!?!?!?! Też się zastanawiam <_< No teraz gracze którzy mieli 60 fps, RIP Ja nie wiem, ja zawsze mam 300 nigdy nie spada, nie wiem o co chodzi XD Nuke zajebiście, ale ten nóż i skiny to klapa, syf jakich mało:D Mi się kałaszek podoba Edytowane 18 Lutego 2016 przez SzeregowiecPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 GDZIE JEST MÓJ TUSCAN!?!?!?! Też się zastanawiam <_< No teraz gracze którzy mieli 60 fps, RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nuke za***ście, ale ten nóż i skiny to klapa, syf jakich mało:D Edytowane 18 Lutego 2016 przez Pawel.? Przekleństwo ocenzurowano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Nuke za***ście, ale ten nóż i skiny to klapa, syf jakich mało:D Kosa wygląda spoko wg. mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ładniutka kosa (mi tam się podoba ) i ten deagle mmmmm XD. Tylko ciekawi mnie jedno, co oni zrobili, że w ciągu jednego dnia miałem 8 crashy? -.- Co lepsze nie tylko ja. Nie miałem żadnego przez 1,5 roku grania w CS:GO, a teraz 8 w jeden dzień ehhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Koska, kałaszek i famas, a i na deagla też nie ma co narzekać bo też wygląda, ogółem dość ładnie wyglądają. Ceny awki, które ludzie płacili to naprawdę idiotyzm, ale cóż... Ten nuke jest ładny, ale przesadzili z drobiazgami, w moim przypadku bardzo to obciąża i tymczasowo nie mogę sobie na nim zagrać. A reszta map jakoś mnie nie przekonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexterovsky 13 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Z tym nuke to straszna klapa... fpsy mi spadły strasznie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi