dasdw 0 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 1.Twój Nick:dasdw2.Nick admina/gracza który zawinił:<3Skilluj,Wildfire,Zara*, Gucio,najaramy koles z jointem,Swir,MIRIO,vikroros,barvit,JRJWEN,Pikaccu,mmulec11,mrstopek,c1so,kurwa*majom*granaty rozbieg(wymienilem tylko kilka poniewaz jest ich tak duzo ze nie zapamietaj wszystkich nickow)3.Admin/Gracz :------4.Data i godzina:1(19,20,21,22).02.20135.Dowody (demko/screeny/świadkowie):link do paczki ze screenami http://www36.zippyshare.com/v/67542062/file.html.pozatem napewno kazdy kto gra CZESTO na dr widzial upominal i zna tych graczy.6.Opis sytuacji:Chciałem złozyc ogolna skarge na adminow i graczy serwera deathrun.Jak kazdemu wiadomo jest teraz rekrutacja na adminow itp.kilku dostalo na serwerze dr tego wlasnie admina i jakos wiekszosci z nich jeszcze niewidzialem mimo iz na serwerze jestem doslownie caly czas..w takim razie ja niewiem po co ta osoba zlozyla podanie skoro i tak niegra na tym serwerze? a jak admina niema to wiadomo..gracze robia co chca.no i wlasnie przez to nieda sie wogole grac. Na serwerze jest coraz mnie osob poniewaz kazdy ma dosc grania takiego. Dlatego prosze Headadmina o danie praw administratora serwera osobom naprawde dlugo i duzo grajacym na tym serwerze a dministratorow prosze o wieksze przypatrzenie sie niektorym graczom i czestsze wchodzenie na ten serwer.Dziekuje to wszystko co mialem do powiedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Skarga jest po to aby złożyć skarge na daną osobę(głupio pisze) a tu wszyscy ?To co, ja też ? (gram na DR).Napisz dokładnie kto, datę z godziną również. To chyba się działo o którejś godzinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasdw 0 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 kazdy kto gra na deathrun zna kilka takich osob ktore juz maja swoja kolekcje banow a dalej nie reaguja.w tym przypadku nie mowie o tobie poniewaz jestes jedna z najbardziej ogarnietych osob na tym cs classic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Oglądnij sobie demko z tej mapy w której skracali, i wypisz wszystkich :)I nie spamuj w temacie, edytuj posty bo blip walnie ci warna i mi:)Edit:Oglądnij demko i masz dowód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Brak dowodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi