TheDragomix 18 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 1. Nick: TheDragomix 2. Imię: Michał 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/322623 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Michał i mieszkam w Lwówku. Lubię gry FPS, a najbardziej Counter-Strike Global Offensive. Lubię grać na serwerze deathrun i znam dużo adminów na tym serwerze. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Gram w godzinach kiedy nie ma adminów i nie mam co zrobić z krzyczącymi dziećmi bo mówią mi, że nie estem adminem to nie moge ich zbanować, a kiedy prosze o wejście na serwer i zmutowanie tych dzieci admini mnie nie słuchają, a ogólnie to jest mało adminów i też ich mała aktywność. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:97886395 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16:00 - 18:00/ Weekendy 11:00 - 15:00 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 471h 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Aktywność doświadczenie składka mikro Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3ZI 22 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 + Wiek + Staż w CS:GO + Doświadczenie jako admin + Czas na grę + Składka + Znajomość Sourcebans + Mikrofon i mutacja + Aktywne posty Myślę że mógłbyś dostać ten okres próbny, na który tak bardzo się starasz przez dłuższy czas. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczak 6 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgadzam się z Cezim, okres probny bylby idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Plusy +Mikro i Mutacja +Ogarnięty +7/10 SourceBans +CS:GO MInusy - Niestety Rzadko Cię Widuje = 4+ 1- Jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 C3ZI wszytko ładnie opisał. Jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jestem na tak. +pomocny +mutacja +składka -aktywność Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Przyjęty na okres próbny. Witamy w zespole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi