PanWiewior 3 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 1. Nick: Mr.Squirrel 2. Imię: Kuba3. Wiek: 144. Znajomość Sourcebans (1-10): 55. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/389648. Parę słów o sobie **: Cześć mam na imie Kuba mieszkam w małej wiosce w województwie Świętokrzyskim, lubię grać w gry komputerowe głównie FPS 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem ponieważ chciałbym pilnować porządku w godzinach kiedy inni amini nie są obecni na serwerze 10. Steam_ID:1:0:4788850311. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-4 h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 15-22 Weekendy 10-2413. Staż w Counter-Strike Global Offensive: około 560 h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jestem na Tak Jesteś miłym,pomocnym graczem,znasz regulamin myślę że nadajesz się na administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 aktywność składka mikro Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi