OsTi 0 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 (edytowane) 1. Nick: OsTi 2. Imię: Michał 3. Wiek: 15 lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 5/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/486956 8. Parę słów o sobie **: Mam na imie Michał, gram w Counter-Strike od małego i uwielbiam gry fps. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ jestem sprawiedliwą osobą ( nie faworyzuje nikogo ). Gram dużo na serwerze i szybko zapoznaje się z innymi graczmi. 10. Steam_ID: STEAM_1:0:87949498 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Gram minimum 1h dziennie ( od kilku dni ) 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):ok. 16:30 (Robocze) Nie mam określonej godziny (weekendy) 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: rok 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak (tylko w 1.6) ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 19 Lutego 2016 przez OsTi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Konto pod podanie Nie posiadałes adma na GO brak składki Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) Jestem Na Tak , Co jest w tym złego że nie posiadał admina w CS:GO ? Nie mam zarzutów . + Mikrofon , mutacja + Jesteś ogarnięty + Staż CS:GO Niestety sa też minusy - Brak 25h - Brak 10 postów ale łatwo nadrobić . Edytowane 20 Lutego 2016 przez Hepi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jestem na Nie. Brak spędzonych 25 godzin na serwerze -konto dla podania (lecz posty szybko można nadrobić). -Troszkę mało rozpisany punkt 8 (prawie w ogóle cię nie znam) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jestem na nie. -Mało napisałeś o sobie -tylko 14 godzin spędzonych na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Pobądź na serwerze troszeczkę dłużej z nami i wtedy złóż podanie, oprócz tego nie mam zarzutów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi