baNia` 13 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 1. Nick: Remzoo`/baNia`2. Imię: Marko3. Wiek: 174. Znajomość Sourcebans (1-10): 105. Sprawny i działający mikrofon**: tak6. Składka (tak/nie): kiedyś płaciłem, teraz nie bardzo7. Link do swojego GameMe**: klik8. Parę słów o sobie **: Jestem Marko, w tym roku konczę 18 lat, interesuję się montażem filmów, esportem. Mam teraz zdecydowanie więcej czasu dlatego wróciłem tutaj c;9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Myślę że przydam się do pomocy, szczególnie, że wchodzę w różnych godzinach (jestem od rana do wieczora)10. Steam_ID: STEAM_1:0:114567561 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W zależności od dnia, minimum 1,5h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze miedzy 15 a 22, w weekendy głównie wieczorami, choć też zależy13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Od 2012, zmieniałem kilkanaście razy konta14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, nawet na tym serwerze rzez rok. Dodatkowe info: Wiem, że mam teraz przegrane 5h, ale grałem cały poprzedni rok, więc mam o wieeeele więcej spędzonego czasu na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 (edytowane) składka - nie napisałeś nic o sobie - widziałem cię może kilka razy na serwerze - jednym słowem jestem na NIE. Edytowane 20 Lutego 2016 przez Dopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukson 40 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 + Mikro + Znajomość Sourcebans - Składka Jestem na NIE ponieważ nie wydaje mi się że potrzebujemy kolejnego admina do pomocy a drugi powód dlaczego jestem na nie jest że po prostu cię nie kojarzę nawet z poprzedniego roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 brak skladki słaby czas nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amej 21 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Oooooooooooooo kto tu wraca Ja na forum sie w ogóle nie udzielam, jak wszyscy stwierdzili ale jak Marco wraca to aż sobie coś napisze. Były admin +, zawsze był spoko, fajnie jakby wrócił zwłaszcza że ostatnio pula adminów bardziej maleje niż wzrasta. Posiada dużo postów na forum czyli wygląda na to że był aktywny więc raczej z tym nie powinno być problemu. Jestem za tym aby przyjąć go na okres próbny, ponieważ długo na serwerze go nie widziałem i zobaczyć czy będzie aktywny. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazuya 16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 - brak sładki- nie widziałem Cię na serwerze + mikro + znajomość sourcebansNa razie jestem na nie. Może gdybyś złożył podanie za tydzień i przez ten czas był aktywny na serwie byłbym wtedy na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Podanie natychmiastowo zostanie odrzucone gdy: 1. Posiada się mniejszą ilość godzin na serwerze niż jest to wymagane ~ 25 godzin Masz przegrane na serwerze 8 godzin, nadrób to i spróbuj ponownie, Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi