KRISSIU 16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) 1. Nick: KRISS 2. Imię: Krzysztof 3. Wiek: 14 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Bardzo Dobra 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/250989 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Krzysztof. Jestem z Piotrkowa Trybunalskiego. Uczęszczam do drugiej klasy gimnazjum. W Październiku skończę 15 lat. Moim ulubionym typem gier są gry o przetrwaniu np: Rust, ARK, Hurtworld, H1Z1. Moją ulubioną rozrywką w grze Counter-Strike Global Offensive jest Bunnyhop. Dobrze dogaduję się z każdym z adminów i większością graczy i mam o nich dobre zdanie. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Należałem już do grona adminów, lecz nie byłem w stanie się okazać na forum, gdyż wciągnąłem się w wypisane wyżej tytuły gier i mam nadzieję, że uda mi się jak najszybciej odrobić czas na serwerze. 10. Steam_ID: STEAM_0:1:75217577 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Godzinę Dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W Tygodniu 17:00 - 22:00, a w Weekendy 10:00 - 23:00, 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1300+ 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 21 Lutego 2016 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla Administracji. Poprawiono kolorystykę podania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczak 6 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jestem na tak, ogarniasz, masz mikro jak byles adminem, to byl spokoj i porzadek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jako admin sprawowałeś się bez zarzutu, zawiniłeś tylko małą aktywnością na serwerze co od jakiegoś czasu starasz się naprawić. Jestem na tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3ZI 22 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 + Mikro + Mutacja + Czas na grę + 10 postów + Doświadczenie jako admin + Znajomość Sourcebans - Wiek, ale mamy już adminów w twoim wieku, więc nie widzę żadnego problemu Podsumowując jestem na TAK. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Jestem na Tak. -Jesteś ogarnięty, -masz mikro i mutacje -dobrze sprawowałeś się jako admin -jedynym minusem to jest wiek, ale jak C3zi napisał mamy już adminów w twoim wieku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie przyjąłem Fredsona, bo dopiero wyleciał przez aktywność, więc przyjęcie Ciebie na ten moment również nie wchodzi w grę - co jak co, ale sprawiedliwym trzeba być wobec wszystkich. Tak samo jak Fredson - pokaż, że Ci zależy, napraw swoją aktywność na serwerze, jak i na FORUM i w takim wypadku zapraszam za tydzień, to samo Fredson. Na teraz odrzucam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi