Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Użytkownik miesiąca [LUTY]

Besi523

Rekomendowane odpowiedzi

PbfVvfC.png

Wow, jak ten czas szybko leci!

Pobiliśmy poprzedni rekord wyświetleń jak i zarówno odpowiedzi, cieszę się, że jesteście zainteresowani naszą comiesięczną zabawą! Lecimy zatem dzisiaj z nowymi nominacjami!

Widzisz osobę która w lutym wyróżniała się na tle forum? np. dużo pisała, pomagała, zgłaszała problemy oraz ogólnie dużo się udziela i chciałbyś ją/jego wyróżnić mianem użytkownika miesiąca? To idealny czas aby się zrewanżować i podziękować!

W komentarzu wpisz nick jednej osoby która twoim zdaniem powinna wygrać oraz uzasadnij swój wybór.

Zapraszamy do zabawy!

Wzór:

Nick:
Powód:

_

Zasady:

• W celu zapobiegnięcia spamu ~ Jeżeli nick kandydata został podany przez innego użytkownika wcześniej, dajemy pod tym postem like.
  • Aby wziąć udział w zabawie musisz posiadać 5 postów na Forum
  • W zabawie nie biorą udziału:
    • -_-
    • Q♥een
    • Pawel.?

Napis wykonany przez

• Like 7

Nick: Pynia 

Powód: Redaktor, który zawsze doda porządną recenzję, jej wywiady są na bardzo dobrym poziomie, jest bardzo aktywna w kąciku redaktorskim jak i udziela się w życiu forum. Poza tym jest bardzo miłą i pomocną dziewczyną. Dodatkowo jest adminem na ts3, gdzie przesiaduje i pilnuje porządku, by wszystko na serwerze działo się zgodnie z regulaminem. Myślę, że zasłużyła na zaszczyt bycia na głównej stronie. :) 

• Like 13

Nick: Tymbarkowa x3 / #Brawa dla tej pani

Powód: Stara się, jak tylko może podtrzymywać przy życiu kącik redaktorski. Pisze dużo recenzji, ogarnia wywiady itd. Aktywna, pomocna, odpowiedzialna.

• Like 19

Miałem w te zabawy się nie bawić lecz dostrzegłem jednego użytkownika który ani razu jeszcze nie był wymieniony.

Nick: OG droso

Powód:

Przez tą osobę serwer JB (cs:go) prawie ciągle stoi full. Robi wielką robotę na tym serwerze jeden z lepszych opiekunów moim zdaniem. Co do jego pracy możemy dostrzec ją już w " Dzienniku zmian który jest na bieżąco aktualizowany  " http://forum.cs-classic.pl/topic/39291-dziennik-zmian/

Wkłada od siebie bardzo dużo czasu na serwer. Dużo przerw technicznych które są zgłaszane na forum w celu poprawy serwera. Żadnych skarg czy coś podobnego. Mega osoba ;) Robi robote po cichu ale skutecznie 100 %. Jak dla mnie zasługuje na wyróżnienie.

Edytowane przez Omєga *
  • Like 17

Nikogo nie powinna zaskoczyć ta nominacja.

Nick:

Powód: Ponieważ w tym miesiącu robił najwięcej. Cały czas stara się rozruszać sekcję gry, kilka razy w tygodniu dodaje tam świeże informacje. Obecnie jest GAMER'em FIFY, ale tak naprawdę dba o League of Legends, Metin2, GTA i inne gry. Dość pomocny, a zarazem nie sprawiający problemów w tym miesiącu. 

Podkreślam, że miesiąc luty był leniwym miesiącem, aktywność użytkowników była dość mała, w stosunku do wcześniejszych. 

• Like 19

Nick: Rias

Powod: Bardzo sympatyczna, mila i pomocna osoba.

Nigdy nie zauwazylem zeby odmowil komus pomocy.

Udziela sie na forum, kreatywna i aktywna osoba o nadludzkiej przemianie materii

• Like 7

Nick : James0v.

Powód : Szybko reaguje w temacie UB ( bez dwóch zdań jeden z lepszych członków UBT ), wywiązuję się w 100% jako opiekun Cod 350.

Edytowane przez Weronikaa
  • Like 10

Nick: ToTylkoJa

Powód: Osoba z dużym poczuciem humoru :D aktywny, udziela się na SB. Zawsze znajdzie temat do rozmowy oraz pośmieje się w gronie SB :)

• Like 2

• Właściciel

Nick: Tymbarkowa x3 / #Brawa dla tej pani

Powód: Stara się, jak tylko może podtrzymywać przy życiu kącik redaktorski. Pisze dużo recenzji, ogarnia wywiady itd. Aktywna, pomocna, odpowiedzialna.

Gratuluje

Wybierałem pomiędzy nią, a

Nikogo nie powinna zaskoczyć ta nominacja.

Nick:

Powód: Ponieważ w tym miesiącu robił najwięcej. Cały czas stara się rozruszać sekcję gry, kilka razy w tygodniu dodaje tam świeże informacje. Obecnie jest GAMER'em FIFY, ale tak naprawdę dba o League of Legends, Metin2, GTA i inne gry. Dość pomocny, a zarazem nie sprawiający problemów w tym miesiącu. 

Podkreślam, że miesiąc luty był leniwym miesiącem, aktywność użytkowników była dość mała, w stosunku do wcześniejszych. 

i

Miałem w te zabawy się nie bawić lecz dostrzegłem jednego użytkownika który ani razu jeszcze nie był wymieniony.

Nick: OG droso

Powód:

Przez tą osobę serwer JB (cs:go) prawie ciągle stoi full. Robi wielką robotę na tym serwerze jeden z lepszych opiekunów moim zdaniem. Co do jego pracy możemy dostrzec ją już w " Dzienniku zmian który jest na bieżąco aktualizowany  " http://forum.cs-classic.pl/topic/39291-dziennik-zmian/

Wkłada od siebie bardzo dużo czasu na serwer. Dużo przerw technicznych które są zgłaszane na forum w celu poprawy serwera. Żadnych skarg czy coś podobnego. Mega osoba ;) Robi robote po cichu ale skutecznie 100 %. Jak dla mnie zasługuje na wyróżnienie.

• Like 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności