saatan 154 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) 1. Nick: satan 2. Imię: Wojtek 3. Wiek: 15 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/485920 8. Parę słów o sobie **: Mam na imię Wojtek, mieszkam w Łodzi.Moje hobby to sport oraz granie w gry komputerowe.Co do sportu, najbardziej interesuję się koszykówką.Gram w lokalnej drużynie na pozycji 4 .Oprócz tego lubię słuchać muzyki oraz grać w gry planszowe. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Myślę że dobrze sprawowałem się na tym stanowisku, zabrakło mi jedynie czasu,który musiałem poświęcić na naukę i inne obowiązki,przez co zrezygnowałem aby dać szansę innym.Teraz załatwiłem już swoje sprawy więc znowu mogę poświęcić czas grze na serwerze. 10. Steam_ID: 1:1:160600231 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Obecnie mam ferie więc 4h dziennie minimum.Po feriach 3h dziennie . 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze 16-17 do 22-24 / Weekendy 10-11 do 23-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Jest to moje 3 konto. Graczem CS:GO jestem od roku 2013. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak na 2 serwerach CS 1.6 oraz 1 TF2.(No i oczywiście na tym serwerze ) Edytowane 22 Lutego 2016 przez saatan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziQu1 30 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Jestem na Tak. Dobrze sprawowałeś się jako admin +masz mikro,mutacje +wiek +doświadczenie jako admin +Znajomość Sourcebans +Czas na grę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador57 12 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Oczywiście ,że na tak. Wypowiadałem się już w twoim wcześniejszym podaniu więc tutaj nie zaszkodzi. Byłeś ogarniętym adminem i jedyne co mogę powiedzieć to witamy ponowwnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Nie ma co przedłużać, witamy ponownie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 22 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi