Pyrkem 27 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) 1. Nick: Pyrkem ;32. Imię: Krystian3. Wiek: 154. Znajomość Sourcebans (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/4686928. Parę słów o sobie **: Moim hobby są gry komputerowe, lubię słuchać muzyki szczególnie trap. czasem lubię pograć w piłke z kolegami . Chodzę do klasy 2 gimnazjum . Mieszkam w Łodzi.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ podoba mi się server i Chciałbym wraz z innymi administratorami dbać o niego.10. Steam_ID:STEAM_1:1:125566344 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2 h dziennie conajmniej12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Po szkole 16-1913. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata w GO i 2 w 1.614. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 2 razy na kilku serverach 1 deathrun 2 FFA Edytowane 23 Lutego 2016 przez Pyrkem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Powiem tak: +jesteś pomocnym,miłym i zabawnym gościem.Każdy może się z tobą dogadać +wiek +mutacja +składka Z mojej strony tak,ale chciałbym sprawdzić znajomość sb i regulaminu :regulamin: .Jestem za okresem próbnym ! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDragomix 18 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 +składka +mutacja +kultura +wiek Jestem za okresem próbnym 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Plusy +Składka +Mikrofon i Mutacja +Kultura Osobista +Staż CS:GO +Posiadałeś Już tą funkcję Minusy - Brak Jestem za Okresem Próbnym na tydzień. Edytowane 24 Lutego 2016 przez Hepi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi