vaaS 948 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: The_GanjaMan_PL 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: The_GanjaMafia_PL 4.IP/SID oskarzanego*: #1 The_GanjaMafia_PL STEAM_2:0:1147636432 78.10.74.71 Nonsteam 5.Data i godzina: 24.02.2016 Od 00:00 do 00:12 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): Logi serwera. 7.Opis sytuacji: Gracz wszedł na AB iż jest to ten sam gracz na którego wcześniej składałem skargę ^^. W logach jest jak pięknymi słówkami do mnie pisał, na mikro się chwalił "Gówno mi zrobisz umiem zmieniać ip cioto". Pozdrawiam. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Gracz nie posiadał aktywnego bana w tym czasie, zostaje ukarany jedynie za kulturę.Skarga przyjęta.Gracz został zbanowany na okres 2 godzin z powodem "Kultura". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi