Agresywny 5 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 1. Twój Nick: KlaY2. Kto zawinił? (admin/gracz): Admin3. Nick oskarżonego: satan4. Steam_ID oskarżonego: Steam_ID: 1:1:160600231 5. Data i godzina zdarzenia: Godzina 19:55 | 20:006. Mapa deathrun holyshit stable 4 7. Opis sytuacji: Grając na serwerze , po stronie Terrorystow bardzo grzecznie Dałem Wszystkim Free, i poprosiłem aby Wzięli Awp . Ponieważ Chciałem Akurat tą bronią sobie postrzelać . Lecz Administrator , Z Premedytacją Wybrał Deagle , Po czym Zapytałem sie Cytuje "Fajne AWP Kurwo" . Nie mając pojęcia o tym ze to był Administrator . Chciałbym sobie z Panem satanem Porozmawiac na Tsie . Wyjaśnimy sobie co nie co . Pozdrawiam Agresywny 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie):- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Nie było mnie kiedy napisałeś/powiedziałeś że chcesz awp. Po drugie napisałeś do mnie "Fajne AWP Kurwo" czego nie mogłem zignorować.Po trzecie nie mam obowiązku wybierać tego o co poprosisz więc dla mnie nie ma tematu. (Jeśli chcesz porozmawiać zapraszam na ts.cs-classic.pl ) Edytowane 24 Lutego 2016 przez saatan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkem 27 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Jeżeli napisałeś "Fajne awp KURWO" to go obraziłes a to że nie wybrał awp to juz jego sprawa nie musiał wybierać awp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redias 132 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi