Besi523 3 023 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Cześć, przychodzę dziś do Was z kolejną propozycją zmiany bannerów: NOWE + STARE NOWE STARE Odnośnie zombiemod - czcionka musi być tam mniejsza bo wyjdzie poza to samo będzie na JailBreak. Czekam na waszą opinie: Stare czy nowe + ewentualne uwagi. Jeżeli zostaniemy przy starym zostanie usunięty śnieg: , zastanawiałam się na tym, sama nie wiem jak lepiej, jednakże dodaje Wam porównanie również: 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Nowe banery są ładne + Przynajmniej mi się podoba pomysł z tą bańką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Według mnie nowe są znacząco lepsze. Nawet jeśli czcionka będzie się nieco różniła w przypadku Zombie mod i JailBreak to i tak według mnie wyglądają one lepiej. Ewentualnie można zamiast Zombie mod dać ZM i zamiast JailBreak, dać JB, ale nie wiem czy to będzie w ogóle dobrze wyglądało, stąd też zostawić tak jak jest na tych bannerach. Edit.1 Osobiście uważam, że nazwy modów pisane skrótami lepiej wypadają w nowych bannerach, stąd też jestem za dodaniem tych bannerów ze skrótami nazw (: Jestem za zmianą, bardzo dobra robota Queen po raz kolejny c: Edytowane 24 Lutego 2016 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Nowe Bannery, ładne są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 (edytowane) Szkoda, że od razu nie zaprezentowałaś nam jak będzie wyglądać ta zmiana wielkości czcionki. Odnosząc się ogólnikowo podobają mi się zaprezentowane nowe bannery, więc nie widzę sprzeciwu by nie dodać je na główną wizytówkę forum. Edytowane 24 Lutego 2016 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Nowe bannery są o wiele lepsze, +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Te nowe ze skróconą nazwą są piękne. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Ogólnie bannery super, ale ta bańka niezbyt mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Bannery są ok , jak najbardziej na tak ! + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Są dużo lepsze niż poprzednie. Mi się bardzo podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Piękne Za zmianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Ładnie się prezentują te nowe bannery. Co do nazwy ZM i JB, może zamiast pisać całość, wystarczyłoby Zombie i Jail? Myślę, że wszyscy się połapią jaki to mod, a ułatwi to Tobie zadanie i czcionki będą takie same. Jestem jak najbardziej za zmienieniem ;] Edytowane 25 Lutego 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Oczywiście jestem za nowymi banerami Są świetne Edytowane 25 Lutego 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jestem Za Wgraniem tych fajnych banner Fajne są+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoN4m3 33 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Cóż niechciałbym tego mówić ale mi nie przypadają do gustu te nowe bannery. Ale co tam wola demokracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Mnie również bardzo się podobają. Wyglądają świetnie, a poza tym to zawsze coś nowego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Jak dla mnie całkiem spoko. Ładnie to wygląda (nowe) Edytowane 25 Lutego 2016 przez VORDEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Banery świetne. Jasne, że dodać. Jak dla mnie to "to kółko" mogłoby być bardziej przezroczyste tak o kilka procent. Nie wyróżniało by się to tak bardzo. Ale to tylko moje spostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RocketAsh 58 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Lubię To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Zostały dodane nowe bannery, wszelkie błędy, moje nie dopatrzenie koniecznie proszę zgłosić mi na PW, dziękuję. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi