pyńka 2 434 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Heja wszystkim :papa: Może się tego nie spodziewaliście, ale PYNIA PISZĘ POST Z OKAZJI URODZIN NAJWIĘKSZEGO TROLLA NA SIECI CSC! :clap: [za jego zgodą, bo oczywiście w tym przypadku bez tego się nie obejdzie..] Dzisiaj swoje (w sumie to wygląda tak staro, a ma mózg 5-cio latka :hahaa3: ) KOLEJNE urodziny obchodzi Wasz ukochany (albo i nie :giggle: ) kolega, przyjaciel i wróg Chciałabym abyście pod tym postem napisali coś od siebie dla niego. Każdy z pewnością wie, czego można mu życzyć...niech i On się dowie! Ja już co prawda składałam Ci życzenia, ale......NIECH WIDZĄ! Życzę Ci zdrowia, bo Ci się przyda....szczególnie psychicznego, bo jesteś gruby i masz krzywe nogi (+ twarz, uszy itp itd) i tego już się nie naprawi.. Poza tym, dużo rozumu, rozumu i rozumu.. Mniej wyzywania mnie i PROWOKOWANIA MNIE na MOIM kanale, MOIM..... Żebyś w końcu przestał jeździć na ręcznym.... Żeby w końcu ktoś Cię polubił (no chyba nie).... Żebyś w końcu wyznał mi miłość publicznie - nie żebym chciała ją odrzucić czy cuś.... Żebyś przestał mnie denerwować...i denerwować wszystkich wokół.... ŻEBYŚ W KOŃCU PRZESTAŁ OPOWIADAĆ MI O TWOICH ZRYTYCH FANTAZJACH SEKSUALNYCH I żebyś schudł, to wszystko :wub: :wub: życzenia od Ciebie dla siebie: " (Dzisiaj, 00:24) No to wszystkiego najlepszego James0v., dużo zdrówka, szczęścia pomyślności, przestań być idiotą i mądralą na tym forum, nie zgrywaj prezesa, dużo dup hop siup i żeby z kranu leciał Johny "Łelker" xD " 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Najlepszego Jamesov!Dużo zdrowia i alkoholu (to ci sie już dziś przyda ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Najlepszego bobie! Szczęścia, dziewczyny ( tylko nie szwagierki XD ), mniej spinania się i czego sobie jeszcze zażyczysz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 24 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Stówa ! Zdrowia dużo, szczęścia, dziewczyny i spokojnego życia bez wkurwió* 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Kolega, przyjaciel i wróg. xD Świetne :V Wszystkiego najlepszego! :pije: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Najlepszego. Życzę Ci większej tolerancji, umiejętności polemizowania, abyś potrafił rozmową rozwiązywać konflikty, nie obrażając przy tym drugiej osoby i nie urażając jej godności potrafił załagodzić spór. Jako, iż niezbyt za sobą przepadamy, życzę Ci, aby było mniej takowych sytuacji. Więcej słusznych banów, mniej spin z użytkownikami, więcej ogłady i mniejszej ilości nieprzyjaciół. Pozdrawiam jedna z osób, których nie lubisz ;] Edytowane 25 Lutego 2016 przez Rias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Bez spiny na luźno z nami. Da się? Da się! Wszystkiego najlepszego! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Dzejms ja ci życze, abys był dalej tak pozytywnie popier*olonym czlowiekiem Najlepszego :pije: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wszystkiego najlepszego! Zdrowia i szczęścia Ci życzę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wszystkiego najlepszego Zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Najlepszego, mniej przypałów, więcej sukcesów i powodzenia z kobitami :pije: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Najlepszego śmieszku i troll'u XD. Jak tylko złapię wenę to muszę cię pociskać na ts'ie. :hahaa3: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Ooooo, kto to ma urodziny! To, że masz urodziny, nie upoważnia Cię do tego, że możesz mnie wyzywać, tylko ja Ciebie mogę bobie! XD No ale wszystkiego najlepszego, zdrówka, alkoholu i dziewczyny (Pyni) głupi bobie! :banan: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Wszystkiego najlepszego opiekunie ! Życzę ci zdrowia , Szczęścia w życiu , dużo udanych imprez i wszystkiego co dla ciebie najlepsze ! Pozdrawiam . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) Dziękuję wszystkim za życzenia, za te brzydkie i te normalne . dziewczyny (Pyni) głupi bobie! :banan: Oj tak, mam na nią ochotę . Edytowane 26 Lutego 2016 przez James0v. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi