Zeus446 139 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) 1. Nick: Siewca 2. Imię: Piotrek 3. Wiek :23 4. Znajomość AMX (1-10): 5/10 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Siewca/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **:Witam mam na imie Piotrek . Interesuje się sportem informatyka aktualnie jestem poza granicami Polski ale nie zapomninam języka Większość pewnie mnie zna a jeśli nie to na pewno mnie pozancie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**: Chciałbym pomóć innym administratorom jak i graczą aby zapobiegać używania czitów lub łamaniu regulaminu 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:145832667 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2/10 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): dni robocze (19-24)/ weekendy (13-24) 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około roku 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie Edytowane 25 Lutego 2016 przez Zeus446 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 ciężko mi stwierdzić iż -mamy już dość adminów na serwerze. +jesteś ogarnięty +jesteś aktywny -Lecz krótko napisane podanie Mój głos jest mieszany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 czekałem z 4 miesiące jak nie więcej żebyś napisał podanie na admina, nadajesz się na admina i to moje bystre oko wyczaiło już wcześniej Jeden z najdłużej grających graczy na serwerze, dużo siedzisz i masz ogar, jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(Pl)BoBo 104 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jestem na Tak : -ogarnięty + -mikro + -składka + -aktywny + A rąk do ogarnięcia serwera zawsze mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Jestem na Tak Amx Wiek Składka Ogarnięty Mikrofon Steam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Wiadomo , że TAK - Bardzo pozytywna , kulturalna , miła i wesoła osoba. -Mikro jest -Składka też - Aktywny często -GT luksus Nadający się na Administratora w 100% . Edytowane 25 Lutego 2016 przez Shizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michael1106 1 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Oczywiście jestem na "TAK"*Mikro jest i działa doskonale*Kulturalny i ogarnięty *Składka jest*Wiek *Dostępny często na serwerze*GT bardzo dobry Admin zawsze się przyda. Edytowane 25 Lutego 2016 przez Pawel.? Kolor czerwony tylko i wyłącznie dla Administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 wiek składka amx mikro jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 czekałem z 4 miesiące jak nie więcej żebyś napisał podanie na admina, nadajesz się na admina i to moje bystre oko wyczaiło już wcześniej Jeden z najdłużej grających graczy na serwerze, dużo siedzisz i masz ogar, jestem na tak Ja też sporo czekałem na jego podanie, mimo zachęcania musiał kazać mi czekać. Przyjmuję, pisz PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi