WOjt 7 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) 1. Nick: WOjt 2. Imię: Krzysiek 3. Wiek: 15 4. Znajomość AMX (1-10): Amxmodmenu ogarniam bardzo dobrze, potrafię też wgrać na serwer jakiś pojedynczy plugin i znam kilka podstawowych komend, więc szczerze nie wiem, 5/10? 5. Sprawny i działający mikrofon: Mam mikrofon i można ze mną normalnie porozmawiać na ts, jednak w grze mikrofon mocno szumi. 6. Składka (tak/nie): Porozmawiam z h@, ale raczej tak. 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Wojt/193.33.177.166:27015/ 8. Parę słów o sobie **: W wolnych chwilach jeżdżę na narty (dlatego w niektóre dni moja aktywność była zerowa), gram w piłkę nożną. Słucham rapu/popu/hip hopu, jestem miły, komunikatywny i zawsze radosny, staram się pomagać jak mogę. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Na serwerze nie widać żadnego admina, ludzi łamią regulamin co jest bardzo wkurzające. Chcę temu zapobiec i wprowadzić na serwer miłą atmosferę. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:1:161934804 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Godzinę, dwie może i trzy. Wszystko zależy od tego czy mam ochotę w danym dniu grać. 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze to najczęściej południe/wieczór, weekend rano/wieczór. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 3 lata. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, posiadałem. 1. Ukończone 16 lat NIE 2. Spędzone 20 godzin na serwerze TAK 3. Zachowanie kultury na serwerze TAK 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum TAK 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) TAK 6. Posiadanie mikrofonu TAK 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) TAK Jestem na małe tak.- amx znasz bardzo dobrze a daleś tylko 5/10?- wiek+ spelniasz wiekosc wymagań+ wydajesz się ogarniety Patrząc na tę tabelę jest 5. Stopnie wiedzy o komendach AMX:0/10 - nie pisz w ogóle podania, bo to jest śmieszny poziom!1/10 - nie wiem co to AMX, nigdy o tym nie słyszałem.2/10 - slyszałem o AMX, ale nie wiem co to jest i jak się tego używa.3/10 - wiem co to jest AMX, ale znam tylko parę podstawowych komend.4/10 - umiem sprawnie uzywać komend AMX (amxmodmenu).5/10 - Umiem obsługiwać się podstawowymi komendami poprzez konsolę .(amx_ban/ip/id, amx_kick, amx_slay, amx_slap,) + amxmodmenu.6/10 - Znam większość komend używanych przez konsolę + amxmodmenu.7/10 - Znam bardzo dużą ilość komend AMX + jestem w stanie postawić samodzielnie postawić serwer.8/10 - Rozumiem budowę prostego pluginu i jego edycję oraz potrafię ustawiać Cvary, obsługiwać ustawienia serwera.9/10 - Potrafię edytować/pisać zaawansowane pluginy, ustawiać, edytować, przesyłać pluginy przez amxmodmenu oraz wgrywać pluginy, wraz z edycją ich poprzez program FTP.10/10 - Potrafię pisać zaawansowane pluginy, ogarniam wszystkie opcje serwera, umiejętnie modyfikować ustawienia FTP, ogarnąć cały serwer od podstaw do końca bez użycia pomocy z zewnątrz, AMX nie ma przede mną tajemnic. Edytowane 28 Lutego 2016 przez WOjt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Hmm jestem za okresem próbnym czternastu dni. Mało się rozpisałeś... Steam AMX wiem, że więcej, a nie tylko 5 Gt średnie Na serwerze jesteś spokojny Duży brak adminów (Są admini, ale często ich nie ma) Grasz od około 12 dni, może więcej ale na Gt widać około 12 dni Jak Cie przyjmą popraw troche gt, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geniu 21 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Nie wiem czy mogę coś powiedzieć w tym poście lecz... Nieraz grałem z WOjt-em myślę że jest dobrym kandydatem na obejmowanie tego stanowiska. Zawsze kiedy gram pomaga mi jak i innym. Nie zauważyłem żadnych wulgarnych wypowiedzi z jego strony. AMX myślę że ogarnie więc + Składka + Ilość możliwych spędzonych godzin na serwie + Posiada mikro + Jedyny minus to trochę słabe gt Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 (edytowane) Jestem na małe tak. - amx znasz bardzo dobrze a daleś tylko 5/10? - wiek + spelniasz wiekosc wymagań + wydajesz się ogarniety Edytowane 28 Lutego 2016 przez Landrynka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Również jestem za tym żeby dać ci szanse. Obecnie na serwerze mamy tylko 3 adminów z czego ja dopiero od jutra bd mógł normalnie grać. Co do Krzysia i Puchatka nic nie wiem ;D. A dobrze wiemy, że 3 adminów serwera przez 19 godzin nie bd pilnowało GT w miarę jest Mikrofon jest Steam jest Wiek +/- a co do amx to widzę u ciebie niską samo ocenę Mam nadzieje, że w podanku jest 3/4 prawdy. No cóż widzimy się dzisiaj na serwerze bo to już 05:01 Edytowane 29 Lutego 2016 przez AK-47 HeadShot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jestem za okresem próbnym. GT jest średnie Steam jest Mikrofon posiadasz Wiek +/- Szansę można Ci dać, tylko jej nie zmarnuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Jestem za okresem próbnym.GT jest średnieSteam jestMikrofon posiadaszWiek +/-Szansę można Ci dać, tylko jej nie zmarnuj. Proszę o usunięcie lub ukrycie tego postu, ponieważ pisałem z telefonu i dodało x2. Edytowane 29 Lutego 2016 przez Black14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofensywny 4 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Jestem na tak. Na serwerze rzadko kiedy można spotkać administratora, dla tego ludzie często łamią regulamin. Wojt często jest w grze i nie widziałem, żeby kiedykolwiek łamał regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Przyjmuję na okres próbny,zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi