Skocz do zawartości

Propozycja Klasy

....

Rekomendowane odpowiedzi

Normalne:

1.Zając:

-120hp

-10 wytrzymałość 

-40 szybkość

-150 grawitacja

(2 skoki,longjump co 7s)

2.Batman:

-100hp

-60 wytrzymałość

-50 szybkość

-30 grawitacja

(longjump co 4s)

3.Ninja (od 400lvl)

-110hp

-70 wytrzymałość

-30 szybkość

-30 grawitacja

(ma 1/5 szans na zabicie jednym ciosem)

Premium:

1.Assassin:

-160hp

-65 wytrzymałość

-60 szybkość 

-60 grawitacja

(ma 3 skoki longjump, ma 1/3 na odrodzenie się, jest niewidoczny w 75%)

2.Maratończyk

-100hp

-10 wytrzymałość 

-250 szybkość 

-10 grawitacja 

(ma 1/2 na odrodzenie się)

Klas aktualnie jest bardzo dużo, jeżeli niektóre zostaną odrzucone może wykorzystamy te.

Następny razem napisz swoją propozycję tutaj: http://forum.cs-classic.pl/topic/6893-propozycje/

Edytowane przez Senbonzakura
  • Like 1

Nie jestem do nich przekonany.

Nie ma rywalizujacych ze soba darmowych klas znow jest cos w stylu Ghost vs Lord (wiadomo co ludzie wybierali najczesciej)

Sam nie wiem co byloby najlepsze kazdy ma rozne wymagania ja chcialbym np cos w stylu aktualnego optimusa (bez tej zmniejszonej widocznosci) dokladniej to klase darmowa ktora ma zero pkt a nawet na minusie grawitacje a wiecej kondycji inna klase za to na odwrot tak samo jak jakas klase ktora ma malo kondycji i grawitacji a za to duzo hp,wytrzymalosci i obrazen.

Klasy premium musza zdecydowanie odstawac od tych darmowych koniecznie w jednej z nich widze 3 skoki.

Nie orietuje sie w tych klasach mam z tym stycznosc od kiedy tutaj gram.

Dobrze by bylo gdyby pojawil sie tutaj temat z propozycja klas jakie mamy do wyboru i kazdy by przedyskutowal wszystko. Zawolaloby sie tutaj ludzi z serwera i kto chce niech wejdzie i cos doda od siebie mysle, ze to dobre rozwiazanie wygodniej bedzie wybrac.

A i jeszcze klasy od 601/1001 lvl o ile nie zostanie zmieniona wysokosc lvl do danej klasy. Przyda sie jakas super klasa od 1001lvl numer cztery moim zdaniem jest na chwile obecna gorszy od Optimusa. Malo ludzi zdobywa tak wysoki lvl na chwile obecna jedna osoba osiagnela ten lvl i wszysyko wskazuje na to, ze juz chyba do resetu nikt nie zdazy tego lvl zdobyc a jak sie uda to sie ta klasa nie nacieszy. Fajnie byloby zobaczyc do wyboru cos tak dobrego jak aktualnie Samuraj.

Edytowane przez VORDEN

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności