TheDragomix 18 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zauważyłem, że od kiedy jest 8 adminów to nie ma żadnych skarg. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyrkem 27 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Trafne spostrzeżenie Pozdrawiam Cieplutko Pyrkem Edytowane 29 Lutego 2016 przez Pyrkem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hepi 88 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgodzę się nie ma żadnych skarg , to chyba słusznie nieprawdaż ? Pozdrawiam Hepi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Może rzeczywiście tak jest ale nie rozumiem celu tworzenia tego tematu, to tylko zaśmiecanie forum 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Ja też nie, dlatego zamykam, w celu uniknięcia spamu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Paweł zamknął to ja tylko dodam, że takie bezsensowne nabijanie sobie postów nie będzie mile widziane w tym dziale - to do wszystkich, którzy się tu wypowiedzieli. Widzicie taki post to raportujcie, a Paweł zaraz go usunie/zamknie. Następnym razem polecam taką opcję 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi