Intoksynato 0 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 1. Serwer: Cod Mod 45k lvl 2. Nick: Intoksynato 3. Imię: Mateusz 4. Wiek: 15 lat 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 Co nieco przesadziłem przedtem z tym AMX 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Hmm napewno 8H+ 9. Opisać siebie: Hmm ogarniety,nie zmulający,miły 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ niektórzy admini są nieogarnięci i nie wiedzą jak wyglada cheater ... 11. Linki do reklam: 1. http://skill-frags.xaa.pl/viewtopic.php?p=127#127 2. http://cs-finezja.xaa.pl/viewtopic.php?p=1147#1147 3. http://cs-gra.pl/-vt82114.htm#219787 4. http://playgames.xaa.pl/viewtopic.php?p=331#331 5. http://csbanan.xaa.pl/viewtopic.php?p=465#465 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ss.y/Demko i Permik -Gdy ktoś nadużywa micro; kick/5-10 min . -Nadużywa Kultury na serwerze; Zależnie od obrazy czasem 30 min lub 1-4h 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS PS.Miałem admina ogarniałem ale niestety przez pewien czas nie miałem czasu na Cs,a . Blip^ nie ma opcji żebym zapomniał jakiejś komendy w ważnym czasie ponieważ obok mnie mam taki notatnik i tam mam zapisane komendy jak bym jakąś zapomniał to tylko popatrzę obok i już wszystko wiem. Siwy mówiłem że może nie będę grał ale jednak gram NuQe wczoraj jak byłes to 1-2h grałem więc jak mnie nie widziałes Proszę o decyzje H@ :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jestem na tak, ogarnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na Tak miał adma, h na servie, wiek i wgl :)Tylko odpracuj warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na Tak:-Miał Adma-Amx Tylko Warna odpracuj!.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jestem na tak, ale nie wierze w znajomość amx.Pluginek podasz swój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Musk?! Co ma plugin do AMX który mam nastawiony pod przyciskiem i znam wiele komend hahah AMX pod przyciskiem mylisz AMXX z amxmodmenu i tu już masz u mnie minusik na starcie. Jakoś nie przekonujesz mnie jako były admin a nawet po takim czasie nie umie odróżnić AMXX od amxmodmenu a poza tym jakoś nie wiem jakoś nie mam do ciebie zaufania. A tak poza tym nawet ja bym sobie nie dał Amxx 10/10 chociaż wiem spoooro bo zawsze można czegoś zapomnieć. Nie miej mi tego za złe i nie bierz tego do siebie ale jestem na Nie. Musk?!, -_- tyle razy mówił we wzorze jest pytanie o amxx na serwerze czyli pod względem komend amx. bo po co -_- wiedzieć czy admin umie pisać pluginy jak i tak z tego nie będzie korzystał na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Jestem na TAK .Mial adminaamx Ogarnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 NIE, dlaczego ?- ostatnio mi mówiłeś że cs cie nudzi i chyba nie będziesz w niego grał, tak?To jak paweł ci da adma a po chwili tobie sie znudzi to.. Ma to w ogóle sens ?- może wcześniej grałeś dużo na serwie ale teraz bardzo mało Cię widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Na Nie 2 warny przez dłuszy czas już sąnie widzę cb na serwerze a gram po 4h a nawet więcej i cb nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Jestem na NIE, rzadko cie widzę na serwerze. + warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikos 0 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Jestem na TAK-Ostatnio Cie często widzę.-Ogarniasz.-Amx.-Mikro.-Dużo h na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Jestem na tak, ale odrób te warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 na NIE podanie złożone 23.2 i nadal masz warny Zobacz sobie Wymagania.-mało godzin-miał adma ale średnio ogarniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smd007 0 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 NA NIE BO MASZ KRZYWY RYJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesso 0 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi