TytanNiebios 15 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nick :TytanNiebiosData Zdarzenia :2013-02-23Osoba/y na które chcesz złożyć skargę :TeRRorKaOpis Sytuacji :Miałem perk eliminator rozrzutu a admin myślał że to aim...Dowód : Admin nie odrużnia perku od wh to jest skandaliczne jak taka... może mieć admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 TytanNiebios, Ja widziałem co innego, celownik w doł, wgl niech Suport sprawdzi demka, akurat zrobiłem 2. Miałem kilka razy eliminator, i mi tak celownik nie latał, albo to też wina skrypta, którego mogłeś załapać z innego serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 To po co mi bana dajesz odrazu jak niejesteś pewna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 TytanNiebios, Jestem chłopakiem... I dałem Ci bana bo miałeś aima... I nie nabijaj postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Nie miałem i nie będe miał aima,wh,sh itp. więc poczekajmy az prawdziwy admin to oceni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Tu składa się skargi na moderatorów a nie na adminów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 temacik do zamknięcia. Terroka dostał 1/3 ostrzeżenie, gracz czysty. dostał ub w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi