TytanNiebios 15 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Nick :TytanNiebiosData Zdarzenia :2013-02-23Osoba/y na które chcesz złożyć skargę :TeRRorKaOpis Sytuacji :Miałem perk eliminator rozrzutu a admin myślał że to aim...Dowód : Admin nie odrużnia perku od wh to jest skandaliczne jak taka... może mieć admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 TytanNiebios, Ja widziałem co innego, celownik w doł, wgl niech Suport sprawdzi demka, akurat zrobiłem 2. Miałem kilka razy eliminator, i mi tak celownik nie latał, albo to też wina skrypta, którego mogłeś załapać z innego serwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TytanNiebios 15 Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 To po co mi bana dajesz odrazu jak niejesteś pewna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 TytanNiebios, Jestem chłopakiem... I dałem Ci bana bo miałeś aima... I nie nabijaj postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TytanNiebios 15 Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 Nie miałem i nie będe miał aima,wh,sh itp. więc poczekajmy az prawdziwy admin to oceni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Tu składa się skargi na moderatorów a nie na adminów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blip ^ Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 temacik do zamknięcia. Terroka dostał 1/3 ostrzeżenie, gracz czysty. dostał ub w odpowiednim dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts