Pauulyn 121 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 (edited) Nick: ChokoSpokoPowod: W ten weekend pracuje od 8 do 23. (W niedziele tez)Czas nieobecnosci: Od dzisiaj do poniedziałku.Cos od siebie: Szykujemy się do otwarcia kolejnej kwiaciarni w innym miescie i niestety caly dzien praca Nie bedzie mnie na forum i na serwerze. Milej pracy Nie dobijaj Okej,mam nadzieję że w poniedziałek będzie już normalnie. No raczej. Edited March 5, 2016 by -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
promistrz 598 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Milej pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mn9 507 Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Okej,mam nadzieję że w poniedziałek będzie już normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,251 Posted March 5, 2016 Root Share Posted March 5, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts