James0v 1 688 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Cześć. Chciałem oznajmić, że powoli będę się stąd zbierać, poniekąd z braku czasu, poniekąd z atmosfery, w zasadzie wiele czynników składa się w moje pożegnanie ale nie będę się nawet nad tym głowić i wymyślać czego wam tu nie napisać. Chciałem się pożegnać z tymi, którzy nie mają ze mną kontaktu po za siecią - GG zostaje dezaktywowane z powodu, iż założyłem je w celu pomocy jako opiekun serwera - do niczego innego mi się nie przyda. Uciekam rozwijać pasję, Halla. Ja Ciebie też nie Kasiu . Edytowane 5 Marca 2016 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) . Tak naprawdę to cześć i tak cie nie lubiłam XD Edytowane 5 Marca 2016 przez Kasiaaa 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Siema 3-maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No cześć, trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Szkoda, liczyłem, że wkrótce ujrzę ponownie twoje podanie na moderatora, ale nic z tego. Cóż Tomku, powodzenia Ci życzę w życiu realnym . Miło było poznać i pomóc na samym początku twojej kariery opiekuna! 5! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Tomek! Jak możesz? Mam nadzieję, ze czasem wpadniesz na ts i sie podissujemy:(. Naprawdę wielka szkoda, ale potrafie zrozumieć czemu. Byłeś jednym z lepszych ludzi na tej sieci. Koniec propsow dla Ciebie, bobie. Cóż moge jeszcze powiedzieć. Powodzenia! Edytowane 5 Marca 2016 przez Weronikaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxBananaxX 25 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Trzymaj się opiekunie ! Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Żegnam ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Na początku spiny teraz jest na czilku a ty piszesz pożegnanie? Dobrze że odchodzisz bez spiny ze mną Życzę powodzenia i trzymaj się I pamiętaj na czilku bym powiedział na czilku :oklaski: Za wykonaną pracę jako opiekun serwera! :piatka: Edytowane 5 Marca 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoNzO :P 72 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nie wiem co napisać, więc poprostu się pożegnam. Tak na prawdę Ciebie nie znałem, ale wydawałeś się bardzo spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Siema, powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 uf narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Szkoda, byłeś dobrym opiekunem :/ Zanim wyjdziesz dopisz mi flagi z premkami i vipem xD Powodzenia i do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No nic Tomaszu.. Wielka szkoda Powodzenia w dalszym życiu Pjona, strzała, 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No cóż Shady.. Dzięki za grę bobie i do następnego Może MS ? I tak byłeś gorszy z AWP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniaa 848 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 NAdal w to nie wierzę i chyba nie chce wierzyć :C Skoro GG dezaktywowane , to gdzie mam Cię szukać? Włożyłeś mnóstwo pracy i swojego prywatnego wolnego czasu na to , aby serwer COD 350 rozwijał się z każdym dniem co raz bardziej i co raz lepiej i wiesz co Ci powiem? ZROBILES KAWAL SWIETNEJ , a nawet ... ZAJEB*** / ZAJEFAJNEj roboty ! Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOjt 7 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Narazie i powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shizoo 61 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Nie jestem kto wie jak długo na COD 350 , lecz zdążyłem zauważyć , że (jak to napisała ''Reniaa) zrobiłeś kawał dobrej roboty ! . Powodzenia życzę . PIONA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No żegnaj Będzie nam Ciebie brakowało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi