ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Cześć! Wydanie klasycznej gazetki trochę się opóźniło, ponieważ miałem trochę (bardzo) dużo nauki. Jednak dałem radę i mam dla Was dzisiaj nowe wydanie! ^^ Zapraszam do przeczytania. :regulamin: Dodano serwer minecraft do listy serwerów. Dodano dział dla serwera minecraft. Dodano listę osób, które wsparły sieć finansowo do panelu bocznego. Delikatnie zmieniono wygląd najlepszych oraz najbardziej aktywnych użytkowników. Zaktualizowano bannery działów. Dodano legendę grup w dolnej części forum. [FORUM] Turniej 2 na 2 - Odnośnik Zgadnij kto to! - Odnośnik [sERWERY] (CS 1.6/FFA) TOP15 - Odnośnik (CS 1.6/ODD2) TOP15 - Odnosnik (CS 1.6/CSGOMOD) Strzelasz? Nagrody zbierasz! - Odnośnik (CS:GO/JB) Mistrz Więzienia! - Odnośnik UBTEAM: [-] TheGumis [+] Siwy REDAKTOR: [-] Classic Team Gemciu [-] GryTrean GRAFIK: [+] Weronikaa [+] Chloe [+] Esme [+] Kasiaaa GAMER: [+] Omega * [+] WujoS [+] SzeregowiecPL OPIEKUN SERWERA: [+] RocketAsh [+] Kasiaaa [-] Pride [-] GryTrean [-] WujoS *VIP: Black14 Grupa, przy której widnieje gwiazdka ( * ) nie posiada uprawnień do moderacji forum. Użytkownicy wpisani w podzięce za pomoc finansową. GrzechuNorth → Grzechuuu dawid1493 → Kukson Tymbarkowa x3 → #Brawa Dla Tej Pani four → FamNaPiksachAJE PrawieMarina → Umciaak De Vaxes → DziQu .Mati → Kakuś Landrynka → ChokoSpoko Na forum znajdują się aż 53 działy! , | Counter-Strike 1.6 - 34/4 @Pride, | Counter-Strike:Global Offensive - 30/6 *Nie miałem czasu zrobić głosowania dlatego wybrałem utwór, który miał najwięcej lajków z poprzedniego miesiąca (nie licząc poprzedniego utworu). Filmik udostępniony przez: [member=Classic Team Gemciu] Filmik udostępniony przez: Jak nazywają się perfumy 13 latki? - Gaz do dechy.. xD Autor kawału: Internet Edytowane 6 Marca 2016 przez Winchester 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 W porządku wydanie. :ninja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jak zwykle, świetna robota! Łapaj + ps. Literówka? Nie powinno byc "Na forum znajdują się aż 53 działy!"? Na forum znajduje się aż 53 działy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Jak zwykle dobra robota ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulok 14 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Mi się podoba Więcej takich xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Gazetka spoko, ale w jakiś sposób bym ją urozmaiciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grooq 0 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Dobre wydanie, ale przydałoby się coś nowego, jakiś inny dział albo temat. Na pewno macie jakieś pomysły ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Nowe wydanie. http://forum.cs-classic.pl/topic/48343-klasyczna-gazetka-wydanie-czerwcowe/ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi