Mordencjusz 6 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) Twoj nick: MordeK Nick podejrzanego*: karolek Dane podejrzanego [sID+IP]*: STEAM_1:1:160717865 Data (dzien, gg:mm) zajscia: 06.03.2016 ~ 11:10 - 11:25 Twoj dowod*: Demo HLTV = http://414339.node66.pukawka.pl/dem-de_cache-1457255700-1457259900.zip Rodzaj czita*: , Aim, Wallhack +/- Skrypt na ciche chodzenie Nazwa mapki: de_cache Czasy podejrzanych akcji*: [13:20] Aimlock +/- Ciche chodzenie [16:45-17:10] Wallhack [18:00] Aimlock **Po przejrzeniu demka jeszcze raz nie jestem w stanie stwierdzić czy gracz posiadał czasem betonowe ciało, czy na serio miał włączony skrypt na Anty DMG IP /Nazwa serwera: COD MOD CS:GO *** Bez Anty DMG :? SID oraz IP otrzymujemy po wpisaniu w konsoli komendy amx_ip Wazne - * Pomoc: 1. Zapoznaj sie z regulaminem 2. Nie spamuj w zgloszeniu Chciałbym dodać i jednocześnie przeprosić za to, że nie podałem w zgłoszeniu IP oskarżonego, głównie jest to związane z tym, że skarga dotyczy gracza w Counter Strike Global Offensive i nie możliwe jest podanie adresu IP gracza, bynajmniej ja nie znam sposobu. Szukałem na internecie + wasze porady dotyczyły Counter Strike 1.6, więc myślę, że ten brak nie jest szczególnie ważny w cs:go. Jeżeli wówczas nie potrzebny jest IP aby kogoś zgłosić w Counter Strike Global Offensive to bardzo proszę o to aby dodać w Regulaminie działu zgłoszenia, podpunkt który mówi W przypadku cheatera w cs:go nie konieczne jest podanie IP oskarżonego i przeciwne jeżeli jest konieczne podanie adresu IP to proszę napisać w regulaminie jak uzyskać kogoś ip w cs:go Edited March 6, 2016 by Mordencjusz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Anty DMG, hmm.. jestem w 100% pewny a nawet 101% że takie coś nie istnieje w Counter Strike'ach, a nawet innych FPS'ach. To dla wyjaśnienia, A i zgłoszenia przypada Szeregowcowi bo to serwery CS:GO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Anty DMG nie ma. Po prostu takie ustawienia z COD MODa, ale WH + AIM + BH jest jak najbardziej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts