Karaś2 11 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) 1. Nick:Karas2 2. Imię:Przemek/Sebastian. 3. Wiek:17 lat. 4. Twój Gametrack (Link):http://www.gametracker.com/player/Karas2/31.186.82.184:27691/ 5. Twój Banid (Link/-): 6. Mikrofon (Tak/Nie):Tak 7. Składka (Tak/Nie):Tak 8. Znajomość AMX (Brak/Dost./Bdb./Wzor./Wzor.+)*:Bdb. 9. Staż oraz doświadczenie w grze Counter-Strike 1.6:7 lat z przerwami 10. W jakich godzinach najczęściej grasz?:rano od 9.30-15 a wieczorami 16-21.00 11. Ile czasu możesz poświecić czasu na serwerze:Nom jeżeli bd mógł to 4-5h. 12. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Mam na imię Przemek.Lat 17 lat w tym roku 18.Ucze się na profilu Operator Obrabiarek Skrawających numerycznie strerowane CNC.Kocham dziewczyny i lubię bardzo piłkę nożną.W wolnym czasie gram w cs'a 1.6.Interesuje sie również informatyka i rożnego typu grami, lecz CS jest najlepszy.Gram prawie codziennie a mianowicie rano i wieczorem oraz widać co nie którzy gracze obrażają się,dzieci przychodzą z mikrofonem bez mutacji,Nie wykonują cele map,Gram dosyć często,umiem rozpoznać cheaterów, czasami się myle, ale wiadomo - człowiek nie jest nieomylny. Jestem też obiektywny i uczciwy, może troche za często przeklinam, ale myśle, że to nikomu nie przeszkadza A w dodatku, może to być zbędne, ale dodam, że już miałem admina w innej grze i wiem co to jest odpowiedzialność i przestrzeganie zasad,łamanie regulaminu serwera.A jeżeli bd trzeba to mogę być na serwerze 24h.Bo jestem teraz 2 tygodnie w domu bo jestem chory niestety. Ze mną można się porozumieć poprzez Steam,TS3,Skype,forum,gg... Pozdrawiam Edited March 6, 2016 by Karaś2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
QubaS 263 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 duże NIE Czemu? - na serwerze ostatnio jest dobra ekipa, która ogarnia i obstawia większość godzin; - nie znam ciebie i pierwsze widzę żebyś grał po 12h ; - z forum kojarzę Ciebie raczej z nabijania postów...; - uważam, że jeśli możesz tyle grać i być na serwerze to jest dla ciebie wielka krzywda w życiu prywatnym i dziwie się że twoja "laska" jak to nazwałeś akceptuje taki stan rzeczy, że grasz po 12 h dziennie (to gdzie masz czas na szkołe itd...?); - ogólnie twoje podanie śmierdzi i jest nie przemyślane ale to pewnie dlatego, że coś z tobą nie tak... - no i twój GT udowadnia, że nie mogę Cie znać i kłamiesz z czasem który rzekomo spędzasz na FFA (bo grasz bardzo mało co...) Niech wypowiedzą się też inni ale widzę, że coraz lepsze podania wypływają 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus123 61 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Jestem na NIE. Dlaczego??? - GT (pograłeś 3 dni i admina chcesz?) - doświadczenie 7 lat??? To dlaczego w tym podaniu na serwerze only dd2, gdzie jestem adminem piszesz 9??? http://forum.cs-classic.pl/topic/45204-podanie-1/ Tak szczerze to to ile czasu grasz??? - kolejny raz po paru dniach chcesz admina - grasz co 2 dzień 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slowdeath 49 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) Nie znam Cie ... Widzialem Cie na serwerze moze z raz ? Akurat wtedy gracze pisali na [email protected] wielokrotonie zebym Cie ogarnal bo jestes nie do wytrzymania , ze naduzywasz mikro (nie zamytasz sie , jak to pisali) jestem na Nie Edited March 6, 2016 by slowdeath 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Po mojemu to ty się pchasz gdzie wolne, nie wyszło z DD2 po 2dniach gry? o takiej sobie, i wydanych 3 zł na składke , to próbujemy na FFa? Może tutaj łagodniejsi będą... Zmieniasz serwy jak skarpetki, chłopie siądź przy jednym i jeżeli Ci zależy na adminie to graj na nim i próbuj podanie za podaniem, aż do rezultatu, a nie tu mnie nie chcą to ide na inny serwer. W ten sposób nie zdobędziesz admina, a trudniej go uzyskasz potem. Nie, składki pewnie nie zapłaciłeś, bo 3 zł to jest 1/4 kwoty pełnej składki. o serwie nie wspominając i kłamiesz w żywe oczy, gwarantujesz że 4-5h przesiedzisz na serwie, jak ty do tej pory tylu godzin nie masz przegranych. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kab 70 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Cóż mogę tutaj dodać? Tak jak koledzy wyżej, nie znam Cię. Wczoraj widziałem Cię po raz pierwszy na serwerze i odrazu podpadłeś bo zgłaszali Cię na na [email protected] że świrujesz przez micro itp. JESTEM NA NIE ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magiczny erO 67 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 To są jakieś jaja chyba, spójrz na swoje GT one jest powalające pograj troszkę dłużej z nami, daj się poznać każdemu. W tej chwili jestem na nie.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanell 1,787 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Twoje podanie nie zostanie przyjęte, bo... 1. Twoje GT nie jest zadowalające. 2. Nie spełniasz wymagań. 3. Nie znam Ciebie, co świadczy o tym, że nie chciałeś dać się poznać. 4. Zmieniasz serwer jak rękawiczki, a my szukamy kogoś na dłuższą współpracę. 5. Nie wysiliłeś się w podaniu, a poprzednie podanie jest podobne, co świadczy o tym, że nie jesteś osobą kreatywną. 6. Twoja kultura osobista wymaga dużo pracy. Myślę, że tyle argumentów wystarczy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shanell 1,787 Posted March 8, 2016 Share Posted March 8, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts