MiNiU 2 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Po zamknięciu poprzedniego tematu bez jego rozwiązania ponawiam prośbę... po reinstalacji cs-a dalej ban... i dalej w konsoli pisze ze ban dla Pankrac !!! około 30 sekund wcześniej bana dostał gracz "Pankrac" ja po napisaniu na y czegoś w stylu: no wreszcie pankraca wywaliliscie, dostałem bana po paru sekundach od Squbanego.... mam wogole inne IP !!!!!! 85.193.206.207 niz te podane w konsoli...... Nick: MiNiULink do SS: brak zrobionych ssWycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 310[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Squbany.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Pankrac[AMXBans] Powod : ' Walhack+Aimbot '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 613623924 '[AMXBans] Twoje IP : ' 141.170.142.111 '[AMXBans] ======================================= Serwer: #1 CoDLink do bana: http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=60318 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Spróbuj teraz. Powinieneś wejść teraz, ja temat zamykam, w razie problemu napisz. Edytowane 6 Marca 2016 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi