MiNiU 2 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Po zamknięciu poprzedniego tematu bez jego rozwiązania ponawiam prośbę... po reinstalacji cs-a dalej ban... i dalej w konsoli pisze ze ban dla Pankrac !!! około 30 sekund wcześniej bana dostał gracz "Pankrac" ja po napisaniu na y czegoś w stylu: no wreszcie pankraca wywaliliscie, dostałem bana po paru sekundach od Squbanego.... mam wogole inne IP !!!!!! 85.193.206.207 niz te podane w konsoli...... Nick: MiNiULink do SS: brak zrobionych ssWycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 310[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Squbany.[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Pankrac[AMXBans] Powod : ' Walhack+Aimbot '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 613623924 '[AMXBans] Twoje IP : ' 141.170.142.111 '[AMXBans] ======================================= Serwer: #1 CoDLink do bana: http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=60318 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 (edited) Spróbuj teraz. Powinieneś wejść teraz, ja temat zamykam, w razie problemu napisz. Edited March 6, 2016 by Siwy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts