Dziku95 1 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Nick:DzikuLink do SS: ssow nie ma poniewaz nie mam owych screenow w folderze Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Squbany. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : POD_BOT [AMXBans] Reason : ' Wrzuc screeny na forum ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 773502774 ' [AMXBans] Your IP : Serwer: #1[RESET 29.02][Call Of Duty 350 LvL]Cs-Classic.pl[Nocny Exp] Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php << tutaj tez nie ma mojego nicku Opis To są chyba jakies żarty jezeli wchodząc na serwer mam bana nawet nie wiem za co. Czasami mi sie zacina cs i musze czasem resetowac komputer mozliwe ze to przez to ale to są chyba jaja Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Teraz powinieneś wejść na serwer bezproblemowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,767 Posted March 7, 2016 Share Posted March 7, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts