TheDragomix 18 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nick:TheDragomix Powod:Choroba Czas nieobecnosci:ok.1 miesiąc Cos od siebie:Musiałem jechać do szpitala narazie nic nie wiem na temat mojej choroby. Jak wrócę to momentalnie wejdę na Counter-Strike Global Offensive P.S Przepraszam za małą obecność choroba zwycięża 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Wracaj jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Wracaj do nas zdrowy, mam nadzieję, że wszystko się ułoży Nieobecność przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 9 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi