krzychux 378 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Pynia ma śpiewac ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Chciałbym usłyszeć [member=Omєga *] Śpiewaj ! Edytowane 29 Marca 2016 przez The_GanjaMan_PL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesniakJulekk 1 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Gdzie to się zapisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Ulala reklama działa NOWE OSOBY KTÓRE CHCĄ WZIĄĆ UDZIAŁ "8tend" "POLONA" "Krystiannn" Gdzie to się zapisać ? Jeżeli chcesz się zapisać na Karaoke najlepiej zrobić to na serwerze głosowym lecz możesz napisać do Pyni na PW lub GG GG: 19044695 PW: Pynia ZAPIS NA TS3 NA TYM KANALE https://scr.hu/5KM3Bm Pynia ma śpiewac ! Musisz ją namówić Chciałbym usłyszeć Omєga * Śpiewaj ! Może na sam koniec coś zaśpiewać XD Edytowane 29 Marca 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesniakJulekk 1 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 mam już 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Na pewno będzie fajnie tak jak zawsze, już nie mogę się doczekać za tym karaoke ! :banan: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Pynia ma śpiewac ! Mejbii Gdzie to się zapisać ? Zapraszam do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Aktualna lista użytkowników: UCZESTNICY: Shalin Mroziu HelScreen Bejcer Hames BaLiN Esme aktywny/asystent leguminek rac0. 8tend POLONA Krystiannn Regulamin TS3: Edytowane 30 Marca 2016 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich po raz kolejny! Nasza zabawa już coraz bliżej, a ja przypominam Wam o świetnych nagrodach, jakie tym razem będziecie mieli okazje zdobyć. 1 MIEJSCE: PSC w wysokości 20 zł Ranga VIP na 30 dni [ Forum ] VIP na dowolnym serwerze CS 1.6 lub CS:GO ( osoba musi wybrać serwer ) <-- Unikatowa ranga na TS3, przyznawana do czasu następnej audycji. 2 MIEJSCE: PSC w wysokości 20 zł VIP na dowolnym serwerze CS 1.6 lub CS:GO ( osoba musi wybrać serwer ) <-- Unikatowa ranga na TS3, przyznawana do czasu następnej audycji. 3 MIEJSCE: Vip na 30 dni na serwerach CS 1.6 lub CS:GO ( zwycięzca wybiera jeden serwer na którym chce posiadać VIP'a ) <-- Unikatowa ranga na TS3, przyznawana do czasu następnej audycji. Sponsorzy nagród: & Dziękuję za zaangażowanie i nie mogę się doczekać! Edytowane 29 Marca 2016 przez Pynia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Halo ! Przypominam że już jutro o godzinie 19:00 startuje Karaoke i nie może was zabraknąć! 30 minut przed startem będzie już dostępny bot na którym będzie lecieć Muzyka emocjonalna [PRÓBKA] -> http://www23.zippyshare.com/v/MnlaupDt/file.html Nagrody na prawdę są fajne więc wszystkich serdecznie zapraszamy i życzymy miłej zabawy ODŚWIEŻAM ! 1 MIEJSCE: PSC w wysokości 20 zł Ranga VIP na 30 dni [ Forum ] VIP na dowolnym serwerze CS 1.6 lub CS:GO ( osoba musi wybrać serwer ) <-- Unikatowa ranga na TS3, przyznawana do czasu następnej audycji. 2 MIEJSCE: PSC w wysokości 20 zł VIP na dowolnym serwerze CS 1.6 lub CS:GO ( osoba musi wybrać serwer ) <-- Unikatowa ranga na TS3, przyznawana do czasu następnej audycji. 3 MIEJSCE: Vip na 30 dni na serwerach CS 1.6 lub CS:GO ( zwycięzca wybiera jeden serwer na którym chce posiadać VIP'a ) <-- Unikatowa ranga na TS3, przyznawana do czasu następnej audycji. Sponsorzy nagród: Omєga * & staram UCZESTNICY: Shalin Mroziu HelScreen Bejcer Hames BaLiN Esme aktywny/asystent leguminek rac0. 8tend POLONA Krystiannn fam !!! TESTUJE BOTA WIĘC PROSZE NIE KICKAĆ / BANNOWAĆ !!! Edytowane 31 Marca 2016 przez Omєga * 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Aż chyba wbiję posłuchać XD Czekam z niecierpliwością. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zapowiada się świetnie, ja zapewne też wpadnę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) + 5 Użytkowników Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Omєga * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Padl mi prad w chacie. PROSZE ABY KTORYS DJ OGARNAL MUZYKE No problem, semi ma sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Hej wszystkim! :clap: Mam zaszczyt ogłosić, ze nasza zabawa dobiegła końca. Jestem zachwycona aktywnoscia i poziomem jaki reprezentowali nasi uczestnicy. Nie spodziewałam się, ze będzie aż tak wysoki. Poniżej przedstawię punktacje i ostateczna listę występujących: Mozecie wywnioskować z tego, ze zwycięzcami są: Bylo Was bardzo duzo...niektóre osoby udało mi się uwiecznić tutaj: i tutaj: Co prawda pod koniec audycji już wszystkim dziękowałam, ale zrobię to jeszcze raz. Członkowie jury - byliście niezastąpieni. Dziękuję szczególnie Majorowi, ze w ostatniej chwili zastąpił Wojenkę. Omega - Za organizacje, reklamę i za pomoc. Semi - za uratowanie sytuacji, w postaci udostępnienia bota w ostatniej chwili. WujoS - za upiększanie zabawy w postaci chociażby oklasków, syren itp.. I dziękuje wszystkim, o których zapomniałam, a przyczynili się do tego, ze wszystko świetnie się udało. Trzymajcie się ciepło, do nastopnego! :daje_kwiatka_na: Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez Pynia 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Karaoke zakończone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi