ToXyn 49 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: ToXyn 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): Gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: Buter 4.IP/SID oskarzanego*: - 5.Data i godzina: 17:20 (około dokładnie nie patrzyłem) 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://imgur.com/4D7Zfnh 7.Opis sytuacji:Ja sobie spokojnie gram nagle deadłem i ten oto pan w.w mnie obraża *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Edytowane 8 Marca 2016 przez ToXyn 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Brak danych gracza w postaci SID/IP. Skargę odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoja skarga nie została przyjęta!Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi