BoNzO :P 72 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick:BoNzO 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz):Admin 3.Nick admina/gracza ktory zawinil:Dexter 4.IP/SID oskarzanego*: 5.Data i godzina:18;40 około 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): 7.Opis sytuacji:Miałem lagi i mnie na serwie zbugowało wbiłem znowu i Dexter mi wlepił bana no wiec calkiem spoko nie.... *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... 20 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Przepraszam najmocniej nie chciałem ciebie zbanować myślałem że to podszywka było napisane (1)BoNzO : Jak źle zrobiłem to odbierzcie mi admina Pozdrawiam Edytowane 8 Marca 2016 przez TTDexterCT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Dexter nie panikuj nie musisz za wszystko nas przepraszac Pamietasz co Ci wczoraj mowilem? Rob wszystko na spokojnie zawsze zdazysz dac bana (nawet jesli ktos ucieknie) Na przyszlosc po prostu upewnij sie zebys mogl dobrze ocenic sytuacje bo bugi tego typu zdazaja sie czesto to chwila roboty. Postaw bonzowi zgrzewke piwa i bedzie git 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Ewidentna pomyłka, faktycznie zbanował Cię z 1 przed nickiem. Już usuwam bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: UB. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi