kasjer 0 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 pozdrowienia dla SIEWCA ktory wlepil mi bana dla beki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToTylkoJa 115 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Jak uważasz, że Twój ban był nie słuszny to zawsze możesz napisać skargę i oczywiście odwołanie od bana. essa /// Używaj opcji edytuj, nie będziemy robić spamu. Przeczytaj sobie ten temat http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Edytowane 8 Marca 2016 przez ToTylkoJa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasjer 0 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 problem w tym ze nie mam ssow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Odsyłam Ciebie do działu "Prośby o UB" tam napisz. Znajdziesz tam wiele poradników które napewno Ci pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Napisz temat w Prośby o ub zgodnie z panującymi tam zasadami. Tam Ci pomgą, jeśli będziesz miał pytania zapraszam do mnie na PW. Temat zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi