NexT. 315 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Komputer/Laptop: komputer System na którym pracujesz: windows 7 Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*: intel i3, karta graficzna gtx 650, płyta głowna msi180 W czym masz problem?:gdy włączam komputer pojawia się czarny ekran z białym minusem w lewym górnym rogu (który miga). Wcześniej też był lecz od razu znikał, a teraz jest on widoczyn przez mniej więcej minutę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Obciążony komputer, zrób skanowanie, przeczyść go trochę i daj znać czy jest lepiej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueren 4 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Uruchom komputer wciskając klawisz F8 i wybierz opcje "uruchom komputer w ostatniej działającej konfiguracji" czy jakoś tak. Powinno zadziałać, jeśli nie napisz tutaj to spróbuję pomóc w inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 co do F8 to jak pierwszy raz nacisnełem to zadziałało, a następnym razem nie. A do kompa to nie jest obciążony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueren 4 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Wejdź do konsoli i spróbuj poleceń: fixmbr fixboot Jeżeli nie pomoże: chkdsk /p Jeżeli dalej nie da rady: bootcfg /rebuild Albo: copy x:\i386\ntldr c:\ x - litera napędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 11 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Jaki masz zasilacz ? Czy bawiłeś się plikami systemu, zmieniałeś coś w BIOS, dodawałeś ramu, wymieniałeś jakąś część w komputerze lub instalowałeś ostatnio jakiś program ? Spróbuj zresetować BIOS i daj znać czy coś się zmieniło. [Najpierw zastosuj porady od @wueren] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 jak mam wejść w konsolę ?Plikami systemu się nie bawiłem. Kupowałem części do kompa ( procesor, karta graficzna, płyta główna, pamięć RAM i zasilacz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Naciskasz przycisk start (przycisk windows) i wpisujesz tam cmd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Sprawdź czy RAM dobrze włożyłeś. Podaj model zasilacza. Wykonaj reset BIOS-u. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) RAM jest dobrze włożony, ZAZNACZAM ŻE to od NIEDAWNA SIĘ ZACZĘŁO DZIAĆ. Co do zasilacza model podam później. Edytowane 24 Marca 2016 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jak na razie problem rozwiązany. Co zrobiłem otóż gdy włączam komputer wyswietla mi się panel plyty głównej i naciskam F11 w którym włączam jakąś opcje związaną z BIOS Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi