demoN. xd 14 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Nick:demoN. xd Wiek:14 Doświadczenie:Dobre. ;] Dlaczego ty:Chciałbym zostać grafikiem ponieważ lubię się w to bawić, robić pracę dla innych użytkowników, dodatkowo grafików na forum jest mało, więc myślę że moja praca się przyda. Dodam jeszcze, że spełniam każde wymaganie. Twoje prace[5]: Piszę kolejne podanie, ponieważ tamte zostało usunięte. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Mario mnie przekonało ;p.Jestem na tak, tylko pamiętaj: udzielaj się w dziale grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unstoppable 0 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dam Ci szansę, wiedz jednak, że prace słabe ;p. Tutaj wkleiłeś tylko render i dodałeś "brzydkie" napisy. Gdy już dostaniesz rangę, poczytaj kilka tutów i postaraj się robić lepsze grafiki.PS. W czym "tworzysz" te dzieła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Na TAK fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 jestem na tak . mozna dac szanse przy mi sie pomoc .. prace są w miare ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Piękne prace, jestem na tak ogarniesz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Na tak Fajne prace mu wychodzą :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi