demoN. xd 14 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Nick:demoN. xd Wiek:14 Doświadczenie:Dobre. ;] Dlaczego ty:Chciałbym zostać grafikiem ponieważ lubię się w to bawić, robić pracę dla innych użytkowników, dodatkowo grafików na forum jest mało, więc myślę że moja praca się przyda. Dodam jeszcze, że spełniam każde wymaganie. Twoje prace[5]: Piszę kolejne podanie, ponieważ tamte zostało usunięte. ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MusK 21 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Mario mnie przekonało ;p.Jestem na tak, tylko pamiętaj: udzielaj się w dziale grafika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unstoppable 0 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Dam Ci szansę, wiedz jednak, że prace słabe ;p. Tutaj wkleiłeś tylko render i dodałeś "brzydkie" napisy. Gdy już dostaniesz rangę, poczytaj kilka tutów i postaraj się robić lepsze grafiki.PS. W czym "tworzysz" te dzieła? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreshFreshFresh 248 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Na TAK fajne prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 jestem na tak . mozna dac szanse przy mi sie pomoc .. prace są w miare ładne Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRRorKa 24 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Piękne prace, jestem na tak ogarniesz ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiAŁy 16 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Na tak Fajne prace mu wychodzą :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted February 28, 2013 Root Share Posted February 28, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts