BoteczeQ 123 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Tagi tematu:[skarga] Nick osoby, ktora zawinila lub twoj. Inne nazwy tematow skarg beda zamykane bez sprawdzenia. Wzor skargi: 1.Twoj Nick: BoteczeQ 2.Kto zawinil? (Admin/Gracz): gracz 3.Nick admina/gracza ktory zawinil: kuman 10 4.IP/SID oskarzanego*: Nie mam bo wyszedł. 5.Data i godzina: 13.03 ~ 17:10 6.Dowody (demko/screeny/swiadkowie): http://www41.zippyshare.com/v/CCyyOHHE/file.html 7.Opis sytuacji: Gracz mimo ostrzeżeń o nie chodzeniu po TXT, wchodzi na nie gdy nie ma admina, tak nie może być proszę o jakiegoś wydłużonego bana dla gracza. *IP/SID oskarzonego otrzymujesz wpisujac w konsole amx_ip Skarga napisana bez wzoru zostanie odrzucona, a autor otrzyma warna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jeżeli chodzi o sid to nie problem bo jest w amx. Gracz ten notorycznie wchodzi na txt, ale tylko wtedy gdy nie ma admina. Gracz ten był banowany za to wielokrotnie i dalej robi to samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pojebuSek 8 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 w sumie mogę dorzucić też że naużywa micro a jest dzieckiem. banujemy go po kilka razy dziennie ale i tak nie ma na to rady... wchodzi i znów to samo 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoteczeQ 123 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 w sumie mogę dorzucić też że naużywa micro a jest dzieckiem. banujemy go po kilka razy dziennie ale i tak nie ma na to rady... wchodzi i znów to samo Popieram, nie mam tego na demku ale mogę nakręcić jak będzie potrzeba, albo niech cały serwer potwierdzi Admini juz go nie banuja bo się im to nudzi. Niech ktoś coś z tym zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Admini nie mogli go banować ponieważ był błąd w amxbans i gracz mial aktywnego bana .Niestety nic nie możemy poradzić na to że grają też osoby niepełnoletnie które nie mają pojęcia o regulaminie niestety 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 13 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Proszę adminów o zbanowanie gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 13 Marca 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi