kab 70 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Siema! Mam pewną propozycję, którą jest runda rozgrzewkowa na noże z odradzaniem po śmierci. Jak wiadomo, będzie ona na początku każdej mapy i trwa 50sek. a w tle będzie leciała jakaś dobra, szybka nutka. Czekam na wasze opinie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowdeath 49 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Kozacko ! Przyda sie rozgrzac palce i przygotowac do SIEKI ! Do tego tak jak napisales , dobra techniawka w tle i 50 sec jak ta lala ! DUZE TAK , wrzucaj czym predzej ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Siema! Mam pewną propozycję, którą jest runda rozgrzewkowa na noże z odradzaniem po śmierci. Jak wiadomo, będzie ona na początku każdej mapy i trwa 50sek. a w tle będzie leciała jakaś dobra, szybka nutka. Czekam na wasze opinie. Jakoś zbytnio nie przepadam za tymi rundami rozgrzewkowymi, ale wyjątkowo teraz bym chciał to zobaczyć, oczywiście nie na kosy.. ale losową broń. Bo co to jest za sens bicia się na kosy? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ja podobnie. Bronie na tak, kosy na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Jestem za na jakiś okres wprowadzić taką rundę i niech ona trwa max 40 sec jak nie mniej i ważna kwestia nie wiem czy same noże to dobre rozwiązanie. Lepiej chyba losowa broń i powiedzmy trzeba monitorować czy te rundy się podobają innym Proponuje 30-40sec max taka rundę i na różne z jednej kategorii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Rozgrzewki fajna sprawa, ale nie na noże. Proponuje na HE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Na 30 sec same noze takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Dla mnie zbedne, ale jak bedzie to nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kab 70 Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wypowiedzi zróżnicowanie. Powstanie ankieta Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi