Geniu 21 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 1. Nick: `GeniuS2. Imię: Marcin3. Wiek: 17 4. Znajomość AMX (1-10): 65. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/%60GeniuS/193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Marcin i mam 17 lat. Pochodzę z okolic Radomia. Moje zainteresowania to gry komputerowe w szczególności CS oraz sport. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym spróbować swoich sił w byciu administratorem jak i również pilnować porządku na serwerze, gdyż często widzę graczy którzy nie przestrzegają regulaminu w czasie kiedy nie ma żadnego innego admina. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: W dni robocze (pon-pt.) 2-3 godz. W weekend 4 lub więcej.12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze (17-20). Weekendy (różne pory dnia).13. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 3 lata14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pauulyn 121 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 (edytowane) hmm.. Małe tak - często lecisz, że tak powiem "w uja" z tym wykonywaniem celów. Co prawda bana jeszcze nie dostałeś ode mnie, ale... + składka + czas na serwerze Edytowane 14 Marca 2016 przez ChokoSpoko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Na Tak Amx Gt Steam Mikri 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0sh. 1 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Na tak +Minuty +Trzeba dać szansę +wydaje się ogarnięty:P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Myślę, że można dać Ci szansę. Jestem za okresem próbnym. Wiek + AMX + Mikro + GT + Jedyny minus to tak jak napisała ChocoSpoko wykonywanie celi "czasem". Mam nadzieję, że jak dostaniesz szansę to się zmieni. Więc tak jak napisałem wyżej. Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Myślę, że można dać Ci szansę. Jestem za okresem próbnym. Wiek + AMX + Mikro + GT + Jedyny minus to tak jak napisała ChocoSpoko wykonywanie celi "czasem". Mam nadzieję, że jak dostaniesz szansę to się zmieni. Więc tak jak napisałem wyżej. Jestem za okresem próbnym. Jestem tego samego zdania co Black14 GeniuS zapraszamy też na ts'a ( Udowodnij, że masz mikro ahhah:D) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ofensywny 4 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Jestem na TAK. Bardzo doświadczony gracz, gram z nim bardzo długo na tym serwie, spędza tam dużo czasu, ma dobry kontakt z innymi graczami i wg mnie był by świetnym administratorem +amx +wiek +mikro +składka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Jestem na tak! +Gt +wiek +mikro +Staż całkiem spoko -Słabo rozpisałeś podanie.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Przyjęty na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi