Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Opis Problemu: Witam. Od jakiegoś czasu (+/- miesiąc) muszę codziennie aktualizować grę. Myślałam na początku, że każdy tak ma xD ale później zaczęłam pytać po ludziach i okazało się, że nikt nie ma żadnych aktualizacji x.x Nie wiem co jest grane, bez zaktualizowania nie włączę gry. Nie było by z tym problemu jednak mam internet z limitem a takie aktualizacje dużo internetu pobierają ;c ScreenShoot: Chyba nie potrzebne System na którym aktualnie grasz: Windows 7 Inne: Dziękuje za pomoc <3 Edytowane 16 Marca 2016 przez #Brawa Dla Tej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Ile MB aktualizacja waży sprawdź kilka razy. Czy występuje co wyłączenie gry, co wyłączenie steama, czy co restart komputera. Na początek sprawdź też spójność plików gry. Jeżeli masz jakiś niestandardowy cfg to może on się próbować ustawiać co włączenie gry ze względu na to, że się nie zapisuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Ehh Szeregowiec xd Blagam jasniej xd @edit To juz robilam Edytowane 16 Marca 2016 przez #Brawa Dla Tej Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 16 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) No kiedy wyskakuje Ci ta aktualizacja? Czy za każdym razem gdy włączasz grę, czy wtedy gdy włączysz steam, czy co włączenie kompa. Wchodzisz w Biblioteke steam --> klikasz prawym na csgo --> Właściwości --> zakładka Pliki Lokalne --> na samym dole masz opcje Sprawdź spójność plików. #Edit Już mniej więcej wiem o co chodzi. To co napiszę Ci na pw powinno pomóc Edytowane 16 Marca 2016 przez Barciak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Moja inteligencja mnie powala x.x Problem rozwiązany, można zamknąć xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Halo halo x.x Znowu problem powrócił ;/ Nie mam pojęcia od czego to jest.. Aktualizacje występują za każdym razem jak wyłączę steam i aktualizuje się +/- 30 min i to 2 na raz x.x Ktoś coś?;cccccccc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zrobiłaś to o czym Ci pisałem? Wyjście z bety + usunięcie kluczy rejestru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem się rozwiązał po reinstalacji steam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi