Tymbarkowa :3 1,854 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 (edited) Opis Problemu: Witam. Od jakiegoś czasu (+/- miesiąc) muszę codziennie aktualizować grę. Myślałam na początku, że każdy tak ma xD ale później zaczęłam pytać po ludziach i okazało się, że nikt nie ma żadnych aktualizacji x.x Nie wiem co jest grane, bez zaktualizowania nie włączę gry. Nie było by z tym problemu jednak mam internet z limitem a takie aktualizacje dużo internetu pobierają ;c ScreenShoot: Chyba nie potrzebne System na którym aktualnie grasz: Windows 7 Inne: Dziękuje za pomoc <3 Edited March 16, 2016 by #Brawa Dla Tej Pani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Ile MB aktualizacja waży sprawdź kilka razy. Czy występuje co wyłączenie gry, co wyłączenie steama, czy co restart komputera. Na początek sprawdź też spójność plików gry. Jeżeli masz jakiś niestandardowy cfg to może on się próbować ustawiać co włączenie gry ze względu na to, że się nie zapisuje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 (edited) Ehh Szeregowiec xd Blagam jasniej xd @edit To juz robilam Edited March 16, 2016 by #Brawa Dla Tej Pani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barciak 183 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 (edited) No kiedy wyskakuje Ci ta aktualizacja? Czy za każdym razem gdy włączasz grę, czy wtedy gdy włączysz steam, czy co włączenie kompa. Wchodzisz w Biblioteke steam --> klikasz prawym na csgo --> Właściwości --> zakładka Pliki Lokalne --> na samym dole masz opcje Sprawdź spójność plików. #Edit Już mniej więcej wiem o co chodzi. To co napiszę Ci na pw powinno pomóc Edited March 16, 2016 by Barciak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 Moja inteligencja mnie powala x.x Problem rozwiązany, można zamknąć xD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 Halo halo x.x Znowu problem powrócił ;/ Nie mam pojęcia od czego to jest.. Aktualizacje występują za każdym razem jak wyłączę steam i aktualizuje się +/- 30 min i to 2 na raz x.x Ktoś coś?;cccccccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzeregowiecPL 2,439 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Zrobiłaś to o czym Ci pisałem? Wyjście z bety + usunięcie kluczy rejestru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowa :3 1,854 Posted April 26, 2016 Author Share Posted April 26, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem się rozwiązał po reinstalacji steam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts