HaXoR 18 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Nick: `HaXoR`;*2. Imię: Mateusz3. Wiek: 144. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre (8-10)6. Sprawny i działający Mikrofon?(Tak/Nie)**: Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać strażnikiem JB**: Jestem Mateusz i mam 14 lat.. Chodzę do Gimnazjum Mistrzostwa Sportowego w Rybniku. Moje zainteresowania to: Siatkówka i Informatyka. Z siatkówką wiążę swoją przyszłość. Jestem miły, ogarnięty, i się nie kłócę. Nie lubię ludzi, którzy się wymądrzają itp. Chciałbym zostać strażnikiem, bo chcę opanować graczy, którzy łamią regulamin lub czitują. Miałem już kilka razy admina i nie było ze mną kłopotów. Mam nadzieję, że i tutaj mi się uda 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Kilka godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze i Weekendy. Przeważnie gram po południu, ale w godzinach porannych też czasem.11. Czy przeszedłeś już mutację?(Tak/Nie): W trakcie 12. Staż w grze counter strike 1.6: ok. 6 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): TAK +++ Poprawiłem aktywność, i nie łamię już regulaminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,390 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Ostatni ban mówi wszystko za siebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,390 Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 <p>Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów </p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts