Omega* 2 077 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Zawsze byłem za Atorem i w końcu doczekałem się tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardBoss 90 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Nareszcie :oklaski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 O co chodziło? Film dość szybko zdjęty z anteny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) O co chodziło? Film dość szybko zdjęty z anteny... Ator pozwał Gimpera za to, że zrobił nagonke na niego (razem z całym richzone), za to, że obrażał go publicznie itp. http://www.cda.pl/video/607259eb Edytowane 18 Marca 2016 przez Winchester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Drama xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 (edytowane) Ator to wygrywa ;pZaraz obejrzę film gimpera ale nie sądzę by mnie przekonał ;p Edytowane 18 Marca 2016 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ta sprawa to w ogóle porazka. Wybil sie na "malym pedale" ? Tak poszkodowany, ze musial wniesc cos od siebie? Zostal zmuszony do przeprosin? "trzysiesto paro letni" , a zachowuje sie jak dziecko z podstawówki. Chora sytuacja, jeden na drugiego wyjezdza, a tak naprawde wychodzi na to, ze wina lezy po obu stronach. Przynajmniej ja tak to widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi