FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam. W piątek 18.03.2016r. zostanie przeprowadzony reset serwera. Zostaną zmienione klasy, perki itd. Rank oraz klany również zostaną zresetowane. Jeśli zauważycie jakieś bugi albo macie jakieś propozycje, składajcie je w odpowiednim temacie. Informuję także, że wraz z resetem wystartują konkursy oraz mogą wystąpić możliwe utrudnienia w grze. Może wystąpić także wyłączenie serwera. Zostanie zmniejszony exp na 100 lvl'u o połowę, natomiast na 150 lvl'u znów o połowę, także wbijanie lvl'a będzie trudniejsze. Życzę powodzenia w nabijaniu lvl'a po resecie oraz dużo fragów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Nowy sezon, z 3 adminami z zaskakująco wysokim GT? Przyjmijcie jeszcze kilku bez GT jeżeli jesteście przyparci do ściany, ponoć to nienaganne decyzje - trzeci piątkowy niewypał - nie myślicie ani trochę."Zostaną zmienione klasy, perki itd..." - "itd"? Czyli co tam będzie, nie chcę się czepiać ale taka informacja nie powinna się nazywać "informacją" tylko powiadomieniem o resecie. Jest was trzech, gdzie mnie pamięć nie myli miało do tego nie dojść i nie potraficie zadbać o serwer jak należy, krytykujcie moją pracę ja skrytykuję waszą, choć nawet nie wiem, czy coś zrobiliście. Chłopaki nie odbierzcie to źle, ale czekam na sezon, gdzie napiszę wam: "Świetna robota, mam gdzie pograć w weekendy dzięki waszym staraniom i włożonej pracy jako zespół". Potraktujcie to jako kopniak w dupę. Edytowane 17 Marca 2016 przez James0v. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 James, nie ma powodu do nerwów, FunnyPuma nie miał jeszcze opiekuna, jeszcze musi się dużo nauczyć. Dziękuję za "kopniak" na pewno się przyda już Ci mówiłem, że wykonywałeś na prawdę świetną robotę, ale to nie miejsce na takie sprostowanie, a z resztą myślałem, że już wszystko sobie wyjaśniliśmy. Nie jest to nowy sezon, a reset, FunnyPuma pewnie sobie pomylił, żeby nie było wątpliwości, podam "prawdziwe" informacje. 18.03'2016 odbędzie się RESET serwera. Wprowadzone zostaną drobne poprawki, usunięte zostaną klasy i perki najmniej grane + dodane zostaną nowe. Mamy zamiar zoptymalizować exp i niektóre klasy i perki Nie podajemy godziny, o której reset zostanie przeprowadzony, informujemy Was, że reset odbędzie się dziś Jeśli ktoś chce dowiedzieć się więcej, zapraszam do zadawania pytań w tym temacie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi